PR CUAET
-
Там где вы на OWP подавали
-
Що ви маєте на увазі питала у вас а не в мене? Людина питала взагалі, ніякого імені вона не додала в своєму питанні? 🤔🤷🏻♀️🙄 Тут наскільки я розумію люди діляться своїми думками та досвідом, чи я помиляюсь? Це ж не ваш особистий чат 🤦🏼♀️ Хто сказав вам про 3 місяці? Це ваш особистий досвід? І ви не зрозуміли суть моєї відповіді. Я не казала чекати до запиту і нічого не робити. Подали аплікацію і одразу же стали працювати над довідкою, в чому проблема? Доки в них її запросять може пройти і пів року як ми бачимо зараз по термінах. Люди чекають на біометрію 3-4 місяці вже. І якщо в дії отримати ту довідку то можна або перекласти та завірити її, це займає пару днів або той витяг надіслати до консульства, відповідь приходить за пару тижнів. Це з досвіду. Тому не наводьте паніку тут людині.
-
Ви цей курс купували?
-
більш того, там один оператор з одним робочим місцем може обробляти заявки на паспорт. На одну людину вони виділяют 40 хвили, але по факту може доходити до часу. Бо обладнання, яке фотографує може не приймати фото, як було з моїм сином, і там були танці с бубном. Тож можуть бути затримки. І в день оператор приймає до 10 людей на день, буває затримується більше за робочий день. Ну і кому ви зробити краще з негативом на їх сайт? Вони роблять більше, ніж можуть з тим обладнанням та наявними ресурсами. Оператор може сказати, все мій час вийшов і йдіть ви лісом, даже маючи той слот на виготовлення паспорту, це не її вина, що обладнання може збоїте.
-
Это уже легальный способ ))если вы об том чтоб сдаться офицеру
-
Вот мне интересно а как они нелегально попали в сша, мало кто знает как найти людей кто ведёт по подземкам)
-
Работаю с бет365 ⚽️ Даю бесплатно хорошие ставки, все кому интересно, прошу в лс🙌
-
Дякую
-
Правильно, мы выслали Спартаку в консульство и только через месяц начали делать аппликацию. С переводами ещё месяц вышло . И когда получили справку как раз исполнилось 3 месяца тут и справка пришла и мы всё отправили. А маме я отправила раньше на месяц и потом просто добавила справку в её анкету
-
А кто-то писал заявление на то, чтобы оставить первый паспорт во время подачи на второй? Я подала на 2, первый у меня не забирали (до 2025 г. действителен) Но теперь думаю, может работник забыла мне заявление дать и не аннулируют ли по этой причине мой первый паспорт?🧐