PR CUAET
-
Ви мали мати лист про результат медичного огляду коли були на ньому, його і можна загрузити.
-
В Саскатуні так
-
А можна поцікавиться навіщо французька? Все ж в Альберті не бальна система, і ти або здаєш французьку, або англійську Робота у мене хороша, сказали що при потребі ворк перміт мені продовжать і допоможуть з ПР щоб там не було, але я працюю баристою, тож НОК у мене самий низький
-
Результати вже ніде ви не знайдете свої бо клініки тримать інформацію про Вас тільки рік.
-
Чи треба мед комісія то Вам скажуть вже на розгляді.
-
Періодично буду постити це повідомлення. Чим більше людей згідні з цим, тім швидше консульство отримає інструкції/стусанів на вирішення проблеми. Сьогодні дізнався що для консульств важливо щоб їх рейтинг у гугл був у гарному стані. Є пропозиція, для тих хто вважає що ситуація в якій ми опинились не є нормальною з точки зору організаційного процесу, вимушені перевіряти сайт з надією на везіння... Залиште ваш відгук на сайті консульства в гугл картах - Торонто: maps.app.goo.gl/qv5q3jj8ksQgNN8DA Зараз рейтинг 3.3 з 219 відгуками. Ви може і не вірите в це, але зможете побачити якщо рейтинг сильно змінитися, то реакція буде. Інформація перевірена. Ніякої зради, тільки хочеться отримати сервіс на який люди у цивілізованих країнах заслуговують. Не думаю що люди зі звязками сидять та перевіряють слоти через дію. Дякую. Додано Єдмонтон: maps.app.goo.gl/wvMsUqj6VdHunfHe7 Додано Оттава: maps.app.goo.gl/UmkQ3MCdmEeduaMK8
-
В Торонто последние даты были выставлены 21.02 на 01.03 была последняя дата. В один день были выставлены несколько дней в разное время
-
Кстати , у нас с этим были проблемы , мы не могли сделать формат 10 на 15
-
Что вам мешает сфотографировать завтра ?)
-
Но было бы не плохо если бы они сразу на месяц выставили