PR CUAET
-
Я думаю да 👏
-
Я всю неделю мониторю ничего не было. Задавала вопрос у кого есть слоты с 04.03 никто не отписался
-
То есть по идее , должны заполнить месяц
-
Дякую
-
Я просто памʼятаю при прийомі в школі нам сказали згідно візітер рекорд Ваша дитина може навчатися до того часу, що зазначений у візиток рекорд… Якщо б були такі суттєві проблеми, що не можна покидати Канаду, вони б мали попередити.
-
Почему, на траках можно работать спокойно) меняют права, курсы 2 дня, и пожалуйста. Зарабатывают очень неплохо)
-
Где-то мы это уже слышали: «кто захочет остаться, тот останется», ага
-
Я сегодня лягла в 3 ничего не было) Я не могу утверждать, но поему если я не ошибаюсь по воскресеньям и понедельникам слоты не выставляли раньше? Я уже за два месяца просто запуталась.
-
Тільки що отримала відповідь на те саме запитання. Писали що до 6 міс. чекали. Це на продовження Study Permit.
-
Скажіть, будь ласка, а в чому сенс - міняти на стаді перміт? Просто моїй доньці 15, у неї візітор - питаю для себе.
-
Якщо я подаюся на ПР , і паралельно подам на обмін з VR на SP (до 31 березня) мого сина (10 років ) чи поміняється номер самого документу ?
-
Якщо ви маєте вже final decision, але поки не маєте порталу 1, є два варіанти: 1. телефонувати в IRCC 2. чекати