PR CUAET
-
Дивлячись яке питання. Якщо питання покриває вирішення в рамках живої черги - тоді в живу чергу Якщо ні - тоді тільки через аппоінтмент, варіантів авторизації декілька - вибирайте те який вам більш зручний (дія, ключ від банку і т.д. все є в момент авторизації) Якщо все туго то самий крайній варіанч дзвонити до консульства и благати записати Більше ніяк
-
Теж зробив
-
Шукаю курси французької (бо невідомо, що далі по Альберті).
-
Добрий вечір Підкажіть будь ласка Як ще можна попасти в консульство України? Дію установити не можу…. Дякую)))))
-
Залежить де, в маленьких містах типу летбрідж, гп то точно ні
-
Хто подавав самостійно, як додавали електронні фото до заявки?
-
Дякую )) Буду пробувати
-
та тепер момент коли вони взагалі там зʼявляться))) чи все що було вж вивалили на наступні пару місяців тай усе
-
В альберте без машины тоже вообще никак
-
Так, це зробила , і намагалась зберегти. Але пише , що неможливо зберегти «bad parameters”.
-
Дивно, так там не зовсім супер з вертелкою голови але все можливо. якщо дія заінсталілась тоді намагайтесь при гарному освітленні пройти цю авторизацію
-
Я дивлюся Нью брунсвік
-
Не нужно, свяжитесь с доктором чтобы вам прислали електронно
-
В Оттаве было не только на март но и на апрель , я записалась на 2 апреля
-
На англійській мові.
-
Фотографии просто сканировать. Но потом сохранить для PR
-
В мене мама в Іспанії живе. Я теж проживала в цій країні (більше ніж 6 місяців, після 18 років). Їй сказали що треба від мене доручення та апостиль. Я так зробила та відправила Canada Post.
-
Подавали через ліцензованого адвоката чи самостійно? А саме зворотню сторону
-
В Калгарі коли шукав роботу перше питання було про машину. Нема машини нема роботи
-
Угу. А потім вліплять mispresentation і бан на п'ять років.
12 Jan 2024, 17:45
87435/433116
about an hour ago