PR CUAET
-
Ні на що не дивились. Ви просто копію паспорта маєте їм дати.
-
final decision - host update; Portal 1 и портал 2 - письмо на почту; ECoPR - письмо на почту
-
пошукаю там, дякую. Але ще запитання, я не зрозумів я можу отримати спочтаку job offer а переїзжати та працювати можу після отримання ендосменту?
-
Тобто, нема сенсу писати -дзвонити в усі інстанції, а краще пройти ще раз в Канаді?
-
Всім добрий вечір, відгукніться будь ласка, хто отримував новий паспорт, при оформленні що саме дивились та перевірили в українському паспорті ??? Проблема в тому що змінилась назва вулиці, а паспорт на стару назву, чи буде це проблемою, дякую!!!
-
Це різні речі.
-
Зарахували. Але обмежень не зняли бо я не показала.
-
Саме по Атлантіку?
-
Сетлемент план 1.5міс+ Ендорсмент 3 міс+фед етап 6-9 міс.
-
Дивіться розділ хронологію там багато кейсів хто вже отримав
-
Перший не зарахували?
-
Подскажите пожалуйста если не сложно, по каким этапам они присылают письма, а по каким нужно самим заходить и отслеживать постоянно?
-
Це не має значення. На паспорт ви можете податись у будь якому консульстві з цих трьох. А от Довідку про Несудимість вже треба запитувати тільки в тому консульстві до якого ви належите.
-
Ваш лікар є у списку ircc на офіц сайті?
-
Просто подайте на зняття обмежень і додайте рісіп з мед огляду який ви пройшли. Вони повинні зарахувати.
-
Підкажіть хтось отримував pr карти останнім часом? скільки часу у вас зайняло від ecorp до отримання карт? я вже чекаю майже місяць, карт так і немає
-
А перший ВП вам видали менше ніж три роки?
-
На сайті консульства не написано що саме копію, а копію яких сторінок? Дякую
-
Так, довідка з дії про місце реєстрації в Україні
-
А ця нова назва у вас є ше в якихось документах?
12 Jan 2024, 17:45
87592/466359
4 minutes ago