PR CUAET
-
Зарахували. Але обмежень не зняли бо я не показала.
-
Саме по Атлантіку?
-
Сетлемент план 1.5міс+ Ендорсмент 3 міс+фед етап 6-9 міс.
-
Дивіться розділ хронологію там багато кейсів хто вже отримав
-
Перший не зарахували?
-
Подскажите пожалуйста если не сложно, по каким этапам они присылают письма, а по каким нужно самим заходить и отслеживать постоянно?
-
Це не має значення. На паспорт ви можете податись у будь якому консульстві з цих трьох. А от Довідку про Несудимість вже треба запитувати тільки в тому консульстві до якого ви належите.
-
Ваш лікар є у списку ircc на офіц сайті?
-
Просто подайте на зняття обмежень і додайте рісіп з мед огляду який ви пройшли. Вони повинні зарахувати.
-
Підкажіть хтось отримував pr карти останнім часом? скільки часу у вас зайняло від ecorp до отримання карт? я вже чекаю майже місяць, карт так і немає
-
А перший ВП вам видали менше ніж три роки?
-
На сайті консульства не написано що саме копію, а копію яких сторінок? Дякую
-
Так, довідка з дії про місце реєстрації в Україні
-
А ця нова назва у вас є ше в якихось документах?
-
Дякую, зрозуміло. Може всеж такі AOS відновлять, якось переїзжати зовсім нема бажання...
-
Для PR повинні бути окремі паспорти для дітей.
-
Підкажіть будь ласка а як ви звʼязались с консулом в Оттаві? Писали їм на мейл? Чи дзвонили??🙏🙏🙏
-
Доброго вечора, Вам краще звернутись з цим питанням до імміграційного консультанта. Це буде достовірна інформація.
-
Спочатку ви працюєте. Коли у вас є всі вимоги —роботодавець може подати вас на ендорсмент. Але ще сетлемент план треба буде зробити.
-
Тоді не знаю. Можете зателефонувати в Консульство і запитати що робити в такому випадку.
12 Jan 2024, 17:45
87598/467799
less than a minute ago