PR CUAET
-
Для PR повинні бути окремі паспорти для дітей.
-
Підкажіть будь ласка а як ви звʼязались с консулом в Оттаві? Писали їм на мейл? Чи дзвонили??🙏🙏🙏
-
Доброго вечора, Вам краще звернутись з цим питанням до імміграційного консультанта. Це буде достовірна інформація.
-
Спочатку ви працюєте. Коли у вас є всі вимоги —роботодавець може подати вас на ендорсмент. Але ще сетлемент план треба буде зробити.
-
Тоді не знаю. Можете зателефонувати в Консульство і запитати що робити в такому випадку.
-
Ми там були двічі, таких, хто просив, розвертали назад. Казали, що єдиний спосіб записатися- це онлайн . Це те, що я бачила.
-
Та це це відслідковувати? Дуже дякую)
-
Які зараз бали потрібні по ЕЕ?
-
Ви ж розумієте що ніхто тут не може вам цього гарантувати нажаль...
-
Якщо мін прохідний наприклад бал 80 а заявок 500 з балами вище 80 то всі повинні пройти я так розумію чи там якісь квоти на місяць чи на тиждень чи на рік не розумію??
-
Чи можливий такий варіант , якщо я приїду в Едмонтон в живу чергу і все таки гарно попросити українського консул. виготовити для дітей загран паспорти . Чи получалося у когось із вас ось таким способом росположити до себе чиновників ?
-
Для Канади проблем не буде якщо дітей впишуть в паспорт але майте на увазі що полетіти назад до Європи ви не зможете бо дітей не пропустять без окремого біометричного паспорту ( от у мене як раз така ситуація, я дізнавалась в консульствах країн ЄС), при чому як мені сказав польський консул то навіть транзитом не можна зараз так, наприклад якщо хочешь дістатися до України
-
Може хтось знає як можна податися на заміну паспорта? Терміново потрібно. Паспорт до кінця квітня.
-
І писала і дзвонила напротязі трьох днів . Врешті решт мені відповіли
-
Проходили в Канаді, обмеження не знімали, не працюємо в тих сферах, тому і не робили нічого
-
Писали трішки вище, от пошта сonsul_ca@mfa.gov.ua emb_ca@mfa.gov.ua
-
Доброго вечора , підкажіть , коли робив фото - дали фізично фото в конверті і відіслали на пошту . Для заявки Фед етапі треба відсканувати тільки задню частину з призвищем а фронт сторону можна використати ту що прислали на пошту чи треба обидві сторони сканувати ? Дякую
-
Це жесть просто!
-
Тут більшість так само . Я ще з минулого літа ніяк не зловлю (але не весь час активно моніторила)
-
В Оттаві дозволено вагітним деякі питання закривати без онлайн черги, про Едмонтон не чула, із цієї бесіди схоже, що там не надто приємні співробітники. Якщо вам в березні народжувати, можуть вже не пустити на літак, плюс переліт 7 годин в положенні то не є легко.
12 Jan 2024, 17:45
87613/446334
12 minutes ago