PR CUAET
-
Підкажіть, де саме це можна зробити?
-
Так
-
Я не по 00 ноку:) скромниц 1
-
Онлайн www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html
-
Я могу продлить загранпаспорт только за 2 месяца до окончания паспорта?
-
але можуть і пропустити, кому як повезе, ось це вже "воля случая"
-
Если ты отправил декларации и тебе пришел ответ что твою декларацию успешно обработали, то пробуй создать аккаунт, если видишь эту ошибку, то звони им на горячую линию, не нужно ждать следующего года.
-
Не всі країни приймають подовженний паспорт, треба дивитись, про це здається теж в чаті вже писали, але за можливості краще зробити новий, щоб не сталося так, що вас просто не посадять на літак, дивлячись яка країна
-
Годиться У мене старший син приїхав по подовженому сюди
-
Капец то получается что мне уже не видать мне pr если мой ворк пермит заканчивается 29/08/2024😭
-
Можуть бути шляхи як можна зробити. Остап писав про це. Десь є в пошуку. Або запитайте самі @OstapBosak
-
Нет. Например подалось 600 человек с баллами от 70 до 120 120-10 чел 119-20 чел 110-15 чел И т д Например у них отведено на розыгрыш 30 мест Значит проходной в этом розыгрыше будет 119 баллов . Все кто ниже не пройдут .
-
Остап писав, що якщо в чоловіка/дружини є діючий ворк перміт і фулл-тайм джоб, то можна й собі продовжити ворк перміт на базі діючого ворк перміту чоловіка/дружини. Після 31 березня
-
Они идут от высшего вниз.
-
Добрий вечір, чи має хтось досвід подання апеляції на оцінку CELPIP? Чи була вона успішною? Чи підняли бал? Чи були випадки, що можуть , навпаки, занизити оцінку , і поставити нижчу, ніж була до апеляції?
-
Треба відсканувати обидві (фото+зворотній бік з штампом), скомпонувати в один файл і загрузити. На звороті не забудьте вказати місяць і рік народження.
-
У нас статус “emailed” стал таким на следующий день после получения карточек 😂
-
пишіть відгук
-
В січні чекали 11 днів. Якщо хочете дізнатися на якому етапі ваші картки, загрузіть розгляд в gckey. Там зазвичай є інформація коли карта виготовлена та відправлена.
-
Навіщо сканувати, якщо дали оригінал фото? Наскільки я зрозумів прикладається файл «surname - name - front”, “surname - name - back”, і де фронт прикладається оригінал фото, де бек - відсканована задня частина
12 Jan 2024, 17:45
87642/429531
2 minutes ago