PR CUAET
-
Ну тоді скомпонуйте їх в один файл ( фото оригінал і фронтальну частину). На звороті має бути: дата, де зробили фото, прізвище та імʼя і рік та місяць народження.
-
Дякую)
-
Це норм, не переживайте! Трошки ще зачекайте 🤗
-
Успіху 👍
-
Тут багато рекомендацій
-
Т.е если ты решил пройти мимо офицера, и быть "нелегалом", у тебя есть пол года (точно не помню сколько) на подумать, что бы вернуться/оформить онлайн асулум.
-
Даже в течении 180 дней – это все еще будет легально. (Если ты вернешься, и попросишь асулум на любом ПоЕ)
-
Это всегда был легальный способ, через любое ПоЕ получаешь asulum. Фактически, это нелегальное пересечение, но никак не влияет на твое дело если ты пересекаешь ПоЕ и просишь асулум
-
Яж говорю что можно сразу, но не все хотят эти документы
-
У кого есть опыт подачи документов на новый загран паспорт в консульстве в Оттаве, примут ли меня по записи, если я прилечу аж из Калгари? Или есть шансы, что в связи с фактической территорией проживания могут отправить в консульство в Эдмонтон?
-
www.youtube.com/watch?v=GdYAYgbf5Uc&ab_channel=PeterSantenello Вот если интересно, через забор/под забором обычно лезут все, у большинства цель – офицер, который их оформит. Это интервью бордер-шерифом.
-
Летать можно до конца 36 недели… выдыхайте, все будете делать когда немного отойдёте от родов или муж пусть делает, а вы будьте дома
-
Спочатку треба замінити внутрішній український паспорт, а вже потім закордонний + водійське посвідчення та РНОКПП.
-
підкажіть, будь ласка, щоб податись на дитячі виплати після отримання PR, необхідно спочатку змінити сін на новий? і друге питання - на які ще виплати можна паралельно податись?
-
Вікторія Власова
-
Копії сторінок на яких є інформація в тч прописка
-
Не хвилюйтесь, просто повідомте, що назва вулиці змінилась відповідно до закону про декомунізацію, це перевірять і внесуть нову назву під час оформлення нового паспорту
-
Дякую!!!!!!
-
Nж з
-
Подаватися без нього і писати листа пояснення чому не має додатка. В ідеалі ще спробувати звернутися до свого учбового закладу з проханням про дублікат. Отримати від них відмову( бо наскільки я знаю то ви маєте особисто звернутися і особисто забрати) і додати це,як доказ того, що ви намагалися його відновити
12 Jan 2024, 17:45
87674/451833
5 minutes ago