PR CUAET
-
Подаватися без нього і писати листа пояснення чому не має додатка. В ідеалі ще спробувати звернутися до свого учбового закладу з проханням про дублікат. Отримати від них відмову( бо наскільки я знаю то ви маєте особисто звернутися і особисто забрати) і додати це,як доказ того, що ви намагалися його відновити
-
Просто для інформації: зміна прізвища автоматично потягне за собою зміну усіх ваших документів у Канаді. Ворк перміт, хелс карта, драйвер лайсенс, бенефіти, рахунки у банках... Плюс додаткові проблеми при підтвердженні диплому, якщо це буде потрібно для отримання ПР чи роботи. Ну, не стільки проблеми, скільки зайві папірці, які доведеться отримувати. Плюс автоматично стає недійсним ваш закордонний паспорт з усіма візами, які у ньому. Варто добре подумати, чи потрібно вам усе це зараз. При укладанні шлюбу зміна прізвища не є обов'язковою.
-
-
Так а реально можна отримати новий перміт на три роки? Якщо перший перміт і так видано на три роки. Паспорт дійсний більше, ніж три роки.
-
А як змінити український паспорт, знаходячись в Канаді?
-
Дякую за пораду!
-
Были слоты на Оттаву
-
Знайомий літав з Калгарі. А як ви слот впіймали?
-
Чи є серед вас такі,що вже мали зняті обмеження з ворк перміту і недавно подали на продовження?
-
В мене ж було якось усе навпаки. В Україні вчила з усіх сил, в тому числі й з репетиторами - все одно мені якось не давалася мова. Виїхала за кордон, працювала в англомовному оточенні - за рік вже абсолютно вільно говорила. Без проблем їздила у відрядження у різні країни на зустрічі з клієнтами, проводила презентації.
-
Це по Торонто?
-
Сегодня в 19:00 А 1 марта в19:20
-
І 1 березня о котрій?