PR CUAET
-
Слушай, у меня сисер работет в гаверменте, в отделах по эмиграции и вот я рассказывал с её уст)) ты можешь попробовать пробежаться, у украинцев особый статус и поэтому юудкт сложно оформить как мексиканец или русак )
-
Вэнесуельцы активно водят контрабанды нелегально 🙈
-
Та на них плевать у них особый статус, они все равно легально оформляются, если конечно у тебя не цель сидеть нелегально и работать за кэш )для этого есть туннели, по полям их ловят в 98% и все равно оформляют
-
А, так я про мексиканцев и русских))
-
Люди добрі ! У сина 17 років закінчилась виза щоб виїхати та заїхати в канаду! (Будемо робити паспорт новий) Як його продовжити ? На какую страницу заходить ? Может видео у кого есть ??? Помогите
-
Черный рынок есть везде 😃
-
Огромный трафик органов и людей идёт через Чикаго в частности )гавермент занет но увы))
-
Добрий вечір! Підкажіть, чи був у кого досвід отримання довідки з Ірландії?
-
Курсы для ньюкамеров это часом не LINK?
-
Напишіть будь ласка є такі люди кому продовжили ворк перміт )
-
здравствуйте. объясните кто может. последний пункт. то есть если у меня ворк пермит на ещё 2 года. то есть я временный житель. я не могу подать заявку на гуманитарную программу? я раньше не видел этого. спасибо за помощь
-
are not eligible to apply for permanent residence from within Canada in any of these classes: Spouse or Common-Law Partner; Live-in Caregiver; Caregivers: caring for children or people with high medical needs; Protected Person and Convention Refugees; and Temporary Resident Permit Holder.
-
Вот и славно, спасибо за беседу )
-
Тоді і у лікарні потім мовчати, коли хвороба почалася? Давати невірну інформацію лікарю?
-
Добрий день Підкажіть, будь ласка, як довго робиться довідка?
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка як швидко робиться довідка про несудимість? Та як її отримати ?
-
Доброго дня. Чи є хтось по Атлантік програм і може підказати хронологію? Поділіться будь ласка.
-
Добрий ранок. Хто перекладав диплом, оцінки теж перекладали?
-
Атлантік програм це і є федеральний етап
-
Він у мене закінчується травень 2025
12 Jan 2024, 17:45
87743/446334
6 minutes ago