PR CUAET
-
Податки ще залежать від роботодавця, який процент він поставив в вашому pay stub Платили весь рік менше податків - не отримали великий такс ретерн
-
Доброго дня. В мене така ситуація: два паспорти один до травня 24 року, а другий до 34 року. Я дала офіцеру обидва і мені дали Ворк перміт на 3 роки. Взагалі ніяких питань до мене не було. Прийняли документи і через 20 хвилин дали ВП.
-
Я уже відповіла: так Остаточне рішення за офіцером: чи ваш супроводжуючий лист пояснення переконали офіцера; чи все заповнили вірно
-
Маю інвестиційний рахунок FHSA в BMO.Чи брав хто форму Т5 онлайн. ?Не можу знайти на сайті. ...
-
Підходить будь-який
-
Треба
-
А то ви обмеження знімали. Мене цікавить,що вже було знято обмеження і знову подавали
-
T5 на пошту приходить як правило, якщо ще не отримали - зверніться до банку
-
You need to be an admin to do this.
-
/ban
-
Привіт. Хто може порадити бухгалтера в Едмонтоні щоб розрахувати такси? Дякую
-
‼️Продовження дозволів на роботу на ДОДАТКОВИХ З РОКИ‼️ Останні кілька тижнів було багато суперечливої інформації стосовно можливого продовження дозволів на роботу (work permits) для українців на ДОДАТКОВИХ 3 роки ‼️Сьогодні на одній з зустрічей представник Департаменту Імміграції надав розʼяснення: ДІЙСНО, ДО 31 БЕРЕЗНЯ 2024 РОКУ CUAET ДОЗВОЛИ НА РОБОТУ МОЖНА ПРОДОВЖИТИ НА ДОДАТКОВИХ З РОКИ‼️ ‼️Дуже важливо правильно заповнити форми, відповідно до інструкцій Департаменту Імміграції: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html Якщо правильно заповнити форми, буде видано новий дозвіл на роботу на додаткових 3 роки від дня прийняття рішення (не від дня закінчення поточного дозволу на роботу). Це чудові новини для тисяч українців, які прибули в Канаду на протязі останніх 2 років. Більшість планують залишатись в Канаді і отримувати статус permanent resident, однак ще не встигли виконати вимоги однієї з імміграційних програм. Тому новий дозвіл на роботу на 3 роки буде для таких людей дуже доречним. ‼️Ще раз: зробити це потрібно до 31 березня 2024 року‼️
-
Ось з тг:
-
В кабинете CRA посмотрите.
-
Ок. Дякую. В понеділок гляну.
-
хоча я не розумію чому Канада не продовжує програму та вп - у Європі з цим нема проблем хоч й роблять це раз на рік але все одно переїзд до Канади це великий комітмент аніж праця у єс
-
Балл вырос именно из за более высоких баллов тех, кто подался Как во всех разделах
-
Дякую.
-
чому тоді їх нікому не продовжували до цього та що змінилося? по посиланню нічого нема про новий ворк перміт там тільки сказано що ви можете зробити собі вп це не прояснює як зробити новий з іншими датами
-
В смысле не работает. Это не моя логика , это правило выборок. Не я это придумала
12 Jan 2024, 17:45
87883/466886
2 minutes ago