PR CUAET
-
Народ, коли ми отримаємо PR ворк перміти (стаді, візитор) нам вже не потрібні будуть?
-
Дякую дуже за інформацію!
-
Не зашкодить, але треба знайти роботу точно по тому ж нок. Якщо знайдете, то можна хоч зразу подаватися
-
Ні, ця виписка з дії роздруковується і вставляється разом з копією паспорта в конверт і потім вже вам надсилають поштою назад довідку про несудимість. Тобто ця виписка з дії тільки для пришвидшення процесу та щоб не відсилати сам паспорт
-
Так
-
Вибачте, можна Вам зателефонувати, бо я зараз...сказюсь😶🌫😭?
-
Жесть...в мене уже починає сіпатись два ока😭😭😭😭
-
Якщо у вас лише мама аплікант, то у вас лише мама це заповнює і все
-
Так і там написано що треба заповнювати від імені тих хто не має громадянство Канади або пр
-
Ось ця форма, яка знаходиться саме в аплікації
-
В розділі family information вказують всю родину
-
Тепер потрібно ще й вказати всіх її сестер (рідних)🧐😭😤😶🌫, хоча вони і не збираються приїжджати в Канаду?
-
Покажіть де саме написано інше
-
Це якийсь...🙈😡🤬. Дві однакові форми, проте різне пояснення - на сайті в аплікації вказано, що тільки ті члени родини, хто не має резиденства Канади, а в інструкції вказано, що потрібно вказати і тих, хто має резиденство Канади. Я в шоці від аплікації 😭😭😭😭
-
Там написано "ОТ ИМЕНИ любого члена вашей семьи который ещё не является канадским гражданином и пр". Значит мама не заполняет эту форму от вашего имени, но указывает вас как своего ребенка
-
Мені вчителька зразу сказала, робиш табл з 3 колонок, там пишеш вїх імена і у що одягнений, справа наліво. І в колонках пишеш хто що сказав. Дуже допомогло
-
Ваша мама тут має вказувати всіх членів її родини і канадського родича, тобто вас як children в тому числі у формі 5405.
-
По моему скромному мнению, они странно оценивают.
-
Может не совсем логично, для лисенинга, но это я заметил, когда делал задание на сайте. Которое я сдал на 6, потому что не смотрел на то, кто в что одет. Потом на экзамене стал все записывать и сдал на 7
-
@OstapBosak чи потрібно для подачі на стаді перміт створювати новий акаунт? Уже подалась на ворк перміт, але поки не отримала його, подалась вкінці грудня. Дійсний поки до вересня 2025. Вказувала саме ці терміни при питанні. Зараз навчаюсь онлайн на бухгалтера і поки діє ця поправка то це підходить, навчання не фулл тайм, але вони ж всерівно хочуть стаді перміт. Які терміни потрібно вказувати в стаді перміті? Це має прийти окремий листок як ворк перміт? Бо раніше я мала лиш ворк перміт
12 Jan 2024, 17:45
878/465981
3 minutes ago