PR CUAET
-
Привіт! Підкажіть будь ласка по питанню.: - Віддалена робота на Онтаріо - Життя у Квебек - податки платяться у Квебек Чи можливо податися на ЕЕ якщо є плани переїзду до Онтаріо? Якщо так, то що потрібно зробити першим: переїзд чи ЕЕ заявка?
-
Странная у Вас ассоциация к морякам ,что бы поступить в университет нужен обязательно был английский 🤷
-
Можете. Акаунт не потрібен. Там буде опція створити акаунт CRA. Я так робив минулого року
-
Слухання на селпіп сайті повністю таке як на тесті, не зрозуміло для чого шукати інше. Мовлення навряд чи можна безкоштовно десь
-
Ніхто не підкаже?
-
Что тоже может быть
-
Тому що там я вже пройшов раніше. А зара хочу освіжити память перед іспитом
-
Добрый день у кого есть информация насчет продление воре пермит визы до 31 марта, действительно ли продление на 3 года? И какие условия? Может кто-то начал заполнять или заполнил напишите пожалуйста в личку, спасибо
-
Привіт, по цій програмі є вимоги до сроку закінчення паспорта ? Мій чоловік буде основним заявником, а мій паспорт закінчується в 2027 році😞 ось думаю потрібно продовжити чи модна подаватись вже
-
Але можуть запросити заново, тут вже як пощастить
-
До жовтня 2024 діє тимчасова умова, що якщо ви проходили медкомісію за останні 5 років, то не треба проходити. Після проходження вам мали надати лист с вашим фото та іншою інфою, це прикріплюєте. ІРСС вже мають ваші результати.
-
Провінційна не ЕЕ програма має бути для цього.
-
Тір 4-5 ніяк
-
Привіт, скажіть, будь ласка, для подачі на підтримку провінції потрібно щоб екзамен вже був зданий?
-
Якщо це про альберта стріт, то ми чекаємо з 24 січня
-
підкажіть будь ласка, а як провінція може дати бали за професію high demand, якщо тір 5? тобто яка логіка? професія high demand, але податися до EЕ неможливо через тір
-
Радили тут Олену Шевчук. Але вона не відповідає. Спитала номер телефону і пропала
-
t.me/prcuaet/82571/85338
-
У вас было сообщение в личном кабинете о зачёте медицины?
-
Всим привіт , є питтання : як прикріпити документи до аплікаціі, тільки для апліканта ?
12 Jan 2024, 17:45
87909/465905
about a minute ago