PR CUAET
-
Офицеры учатся всю жизнь,и английский этому не исключение ,если это командный состав ,что бы работать в должности ты должен быть грамотен т.к это большая ответственность
-
Маю один слот до консульства на 5.03 Оттава(оформлення закордонного паспорту 16+) Кого зацікавить, пишіть приватні
-
Я записался еще в октябре и только вот заатра у меня первое занятие у них - пол года ждал очереди. Ну посмотрим)
-
Дякую!
-
Так, це income
-
Підскажіть будь ласка , ось зараз намагаюсь розібратися , я так розумію потрібно заповнити анкету , забронювати зустріч і вибрати дату і час ? Якщо це зроблю я замість чоловіка , як нотаріус вийде на зв‘язок з ним мені потрібно його повідомити чи як це ?
-
Не знаю, багато людей пише що можна мати 2 біометричних.
-
Економічна. BCPNP non EE.
-
Чому пів року?
-
Доброго дня всім. Підкажіть будь- ласка, наскільки правдива інформація про те, що після 28 лютого можна подаватись на новий WP, і гарантовано отримаєш його на 3 наступні роки? Я подалась ще до 28 лютого, і мені прийшла відмова. Вірніше прийшов апрув, і дописано нижче що мій поточний WP ще дійсний до травня 2025..
-
НіЛ, Манітоба, Самкач можливо Атлантичні
-
Я допомогла свому створити акаунт та забукати зустріч, але при створенні акаунту ми використовували всі його дані: ел алреса, телефон, фізична адреса, дані паспорту. Я лише свою кредитну картку вказала. І потім йому на пошту прийшло повідомлення про час та посилання. Його ел адресу потрібно підтвердити кодом з емейлу. Потім змінити пароль і дати всі данні від кабінету йому. В коментарі до бронування зустрічі я вказала що хочу щоб я (імя та прізвище та моя ел адреса) була присутня на зустрічі в якості перекладача