PR CUAET
-
Ну, статус пмж так-то ничего не даёт особо. Гражданство уже другое дело
-
Десь читала, що до 3 місяців, типу нормально
-
Во многие из этих стран и так виза не нужна, и если использовать указанные условия транзита; либо нужна простая виза по прибытию или электронное разрешение, которое получается за 5 минут
-
Доброго дня ! У мене виникла наступна ситуація в якій хочеться розібратися як краще поступити. Я планую подаватися на ПР по воз'єднанню сім'ї( родич в Квнаді
-
Мені не вистачало 300 балів через освіту, бо не було skill transferability points взагалі, то варіантами було робити LMIA або англ підтягнути.. Хоч роботодавець погодився б робити лміа, проте це займає не мало так часу, то взяв кілька уроків по спікінгу і перездав celpip до 10-9-10-10
-
Який стрім? По Job Offer та HCS досвід немає значення де, по In-Demand, та Skilled Trades в Онтаріо
-
Я про те ж )) Вже з канадським паспортом буде багато країн без візи
-
Ну так прекрасно, значить від вас залежить, працюйте над собою. Гірше як вже все зробив і далі тільки переїзд або французька з нуля
-
Статус який не втрачається з виїздом, право вчитися в ВНЗ, право отримати PGWP після навчання
-
В аеропорту
-
Я б робив в будь якому випадку, просто щоб після навчання мати право на PGWP якщо ще не буде ПР
-
В моєму випадку навпаки.
-
@OstapBosak, добрий день. Підкажіть чи можна виїзджати з Канади на декілька місяців, якщо подати заявку на воркперміт? Дякую
-
А який сенс? Ви маєте WP на три роки? То нащо знову подавати?
-
Я так робила в штатах, то консульство надало відповідь, що потрібно відмовитись від мого слоту й чоловіку зробити зі своєї дії. Прийшлось так робити. Оце полетить в штати, тому що не було довго в Канаді((((( та й коли були оце на днях - я провтикала 😅
-
По CUAET так
-
Пробувати можна, але розгляд біля 4-6 тижнів, не думаю що це реалістично
-
Так, це входить до мінімальних вимог Alberta EE
-
Дякую.😉
-
Додауть списки НОК які підходять
12 Jan 2024, 17:45
88002/467485