PR CUAET
-
Я не знайшла, з якої саме гілки зроблено скрін, і не хочу бути "зіпсованим телефоном", який передає неправдиву інформацію того я і спитала спочатку, чи таке можливо..
-
Але мені видали WP в аеропорту на 2 роки. Так само і моєму сину VR на 2 роки. В сина паспорт до 04.2026 так само як і VR. У мене та сина є нові паспорти . В мене до 2033 і в сина до 2028. Пройшли мед. огляд 27.02.2024. Планую подаватися на ПР. В мене виникає питання. Якщо ми подамо на продовження SP та VR до 31 березня чи зміняться наші номери Пермітів.? Чи вказувати в аплікації на ПР наявні Перміти по наявним паспортам а паралельно податися на продовження Пермітів по новим. ? Підкажіть будь ласка як правельно поступити в цій ситуації 🙏
-
Друже, я Вам кажу як люди роблять, а ви мені пропонуєте свій варіант. То я Вам і кажу -успіху! Якщо у Вас так приймуть тоді будете з чистою душою рекомендувати Ваш варіант людям! Успіху в отриманні ПР 👍
-
Я можу тільки скрін привести, він викладений в гілці Oct.24
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/fr/Demande
-
Маючи роботу можете напевно продовжити але вже не відкритий буде а привʼязаний до роботодавця
-
Це все що я хотіла почути..
-
Дякую Вам!
-
У мене WPзакінчується майже через 1 рік, я не можу подаватись на будь-яку програму, бо маю 55 років..а тут робота, житло, дочка, але вона теж ще чекає на номінацію по одній з програм..ось, хотілось би подовше тут пожити..
-
Це не правдива інформація!
-
Маю хорошу роботу, де працюю вже 1 рік, кондитер- пекар, в французькій пекарні, але у нас дуже мало працівників, і пекарня менше 2 років як відкрита, власник і не може і навідріз відмовляється робити LMIA, і закритий WP.(( Тому, от шукаю ще шляхи, але для мого віку їх, нажаль немає..(
-
Да. Именно там и увидела
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, можно ли податься на возврат налогов за школьные экскурсии?( Alberta)
-
Если вы сейчас будете подаваться по воссоединению, зачем вам новые пермиты? Вам хватит старых получить пиар.
-
"Ідеально" (з точки зору сферічних у вакуумі шансів) - постйно. А так я два тижні дивився Торонто у всілякі часи, потім після повідомлень про джекпот у Оттаві подивився вчора одразу після 19:00 за Оттавським часом й вхопив.
-
Якщо прийдеться виїхати з Канади ( різні в житті бувають ситуації) переживаю чи сина назад впустять в Канаду з VR. ? Якщо буде відмова по ПР (теж в житті бувають різні ситуації ) щоб підтримуватися.
-
А якщо людина має військовий квиток, не служила, але при тому з військового обліку не знята - чи приходять якісь дозапити? (Виїхали з України задовго до повномасштабного вторгнення)
-
Я немного запутался. То есть, имеется федеральный ЕЕ и провинциальный ЕЕ? 🤯 А я и не знал это все время. Спасибо
-
Причина відкриття програм - одна й та ж сама.
-
що там що там це програми допомоги Українцям
12 Jan 2024, 17:45
88028/438507
about a minute ago