PR CUAET
-
У військовому квитку зазвичай вказано «військову службу в збройних силах не проходив» або відомості, про те, що проходив. У мого чоловіка вказано в квитку перше. Людина не обов’язково повинна бути знята з обліку. Знімають тих, хто з «білими квитками». Все, що потрібно: зробити переклад військового квитка і написати в LOE пояснення, чому не служили. Дайте офіцеру якомога більше інформації.
-
Підкажіть будь ласка про наступний нюанс. Спочатку можуть запросити в чоловіків показати військові документи чи мед. огляд. ? Чи це не має значення.?
-
Добрий день. Маючи WP, чи можна до 31.03 подати на WP чи Study на дитину 14 років яка перебуває в Україні. І які документи потрібно мати з собою. Щиро дякую..
-
Есть. Могу и тут написать, не секрет)) Нужно иметь/получить ценные сертификаты - PMP (можно и другой от PMI, например ACP), SAFe (тут любят микс СМа и ПМа), банальный PSM I (можно и II). Составить правильно резюме по местным стандартам чтоб через ATS проходило правильно и ОЧЕНЬ МНОГО И ПОСТОЯННО слать это резюме на все подходящие вакансии, которые видишь. Я отправила около 300 раз через Indeed и Линкед. Из них 8 интервью с рекрутерами, 5 финальных этапов, 4 оффера. Это было в мае 2023
-
Дякую за посилання але не дуже розумію як це мені повино допомогти 🤨 ми ще не подали заявку томущо не можемо зрозуміти як прикріпляти документи , чи тільки головного апліканта чи як? (сім'я з чотирьох осіб) томущо там можна прикріпити тільки один файл а ось наприклад для фото потрібно прикрітипи передню і задню сторону а як це зробити не зрозуміло😔
-
Тоді пошукайте пошуком по ключовим словам в цій і як ні - по лінці, що Олена надала. Тут частіше пишуть вже федеральний етап більш детально, але може бути і ваша програма
-
Про що лист пояснення?
-
Ні , не прилитить.
-
Вся інформація у відповідній гілці 🤗 t.me/prcuaet/12886