PR CUAET
-
В Канаді ще не була
-
Так
-
Ні, ЕЕ один, він федеральний. Є провінційні програми, які дають додаткові бали до профілю ЕЕ, з якими можна пройти поткатегорії provincial nominee program
-
Всі документи можна зібрати в 1 pdf файл і прикріпити. Я так само робила для подачі на візу.
-
Так по всім! Тоді чекайте на відповідь від інших 🤷♀️
-
Підкажіть, будь ласка, до якого віку можна не тягнути із собою дитину для оформлення закорд паспорту? Після 12ти здається обовʼязкова особиста присутність. А до 12 років можна принести з собою фото і податись без дитини?
-
Хто знає, якщо я тут, а чоловік в Україні, чи правда це, шо до мене будуть застосовуватись його tax credit?
-
Ну звичайно, на особистому. Подавали аж на 5 чоловік в аплікації
-
Медицину дивляться раніше. Мілітарі можуть запитати на етапі background check
-
Кожен документ потрібно підписати, щоб було зрозуміло, що це. Документи потрібні по всім, хто в аплікація. Коли ви дійдете в анкеті до документів, все зрозумієте
-
Доброго вечора, а підтвердження WES потрібно тільки для PR чи для роботодавців також потрібно? Я тільки збираюсь приїхати і поки до кінця не розібралась, що робити з дипломом. PR ще далеко, а для працевлаштування потрібна евалюація WES? чи переклад з апостилем?
-
Дякую,бачу.А якщо відправила форми без листа пояснення?Потрібно досилати?Без цього листа ніяк?
-
Чекаємо, подались 6 січня