PR CUAET
-
Якщо було б 8888 то може б і набраломся 300. Загалом англійська простіше ніж лміа
-
Все привет, ребята! У меня вопрос как можно удалить поданную заявку на Work permit? Хочу переподать заново. Возможно ли такое?
-
Ну можна підтягнути, у мене 6, чим і займуся, але швидше місця в АОС з'являється.
-
А англійська?
-
Дякую
-
Роботодавцям він навряд чи цікавий
-
Диплом в 99 з 100 випадків вам ні для чого крім pr не потрібен
-
Так. Після подачі першої декларації поштою, приходить лист із кодом, за допомогою якого відкриваєте CRA аккаунт
-
добре дякую за ваш час😘
-
Там є секція additional supporting documents. Обирайте і додавайте по кожному члену сім’ї. Обов’язково підписані.
-
Так
-
Це можна користуватися тільки після подання першої декларації? Я так розумію, що поки не подана за перший рік, неможливо зареєструвати CRA акаунт, і подання можливе тільки по пошті в паперовому вигляді?
-
як на мене, ассессменти для ньюкамерів трохи завищують оцінку - мені теж показало вище, ніж по факту)
-
ассесмент мне тоже ставили 6 6 4 5, но через месяц я сдал IELTS в эквиваленте CLB 8 7 6 7
-
Не всегда. Мой муж сдал ассесмент тоже на 7. А селпип через месяц на 10-11 🤷♀️ без подготовки и дополнительных усилий.
-
Тобто треба таки 100 відсотків робити закритий ворк перміт ?
-
Якщо вона вже submitted то ніяк. Якщо ще не відправлена до ircc - то можете видалити без проблем.
-
Тобто першу декларацію податків потрібно відправляти поштою не онлайн?Чи я щось не так розумію?)
-
В Торонто було відкрито? На яку дату?
-
В мене така ситуація що працюю на рецепшині вже 1,5 роки Ще дозвіл на рік і 3 місяці Подалась на продовження перміту і дуже не хочеться робити закритий... Може таки дочекатись а вдруг продовжать і за тих ще 3 роки відкриють людську програму ...😂 Або закрити а потім візьмуть та й відкриють програму де можна й з відкритим WP 😅 Ойой
12 Jan 2024, 17:45
88092/474652
a day ago