PR CUAET
-
Не конкретно про IT але те що це обговорюють це добрий знак👌
-
www.instagram.com/reel/C3-opLtLzmv/?igsh=N2gyeHdyNXdqbDRp
-
Ви повинні подавати те, що школа Вам написала в tax forms. Якщо дитина в CBE, то в power school в Вашому кабінеті можна роздрукувати податкову формуTax receipt.
-
З Tech Ви просто б зекономили від 4 до 8 місяців часу приблизно
-
Як на мене будь який ЕЕ стрім надійніший ніж не-ЕЕ. Але якщо нема джоб офера під тек підходящого то вже аос
-
А если, допустим, они обе были бы открыты. То, было бы больше шансов получить PR пойдя по пути Tech или же AOC?)
-
Я за 2 тижні спостережень за паспортами 16+ у Торонто не бачив жодного слота.
-
youtu.be/NbLwUDezmJ8?si=dHbfPchh2fS2puRD - На цьому ютубвідео все детально розказано. Можете глянути інші корисні відео цього каналу
-
📍Police record check - чи були проблеми якщо брати нашу довідку про несудимість+ переклад із афідевітом. Афідевіт завірений by commission of Oath?
-
Так, нарешті дочитала! Мала одне запитання, а зараз ще кілька додалось))) 📍Після ITA заповнюю всі розділи. Чи буде далі функція аля Review your answers?
-
Це через роботу вираховувалось? Тоді це вже враховано у T4, яку вони Вам надали.
-
Скажіть будь ласка, 18 місяців від приїзду одного з батьків, чи від приїзду дітей до Канади? Бо у мене 7місяців різниця між цими двома подіями
-
Це різні заявки, різні процеси які не мають нічого спільного між собою. Єдине, що, коли і, якщо отримаєте новий ворк перміт, потрібно буде повідомити про зміну
-
Хто знає з власного досвіду чи впливає отримання провінційної допомоги на отримання ПР ( по воз'єднанню сімей )? Чи можуть через це відхилити заявку ?
-
Можна онлайн. Навіть першу декларацію. Через wealth simple, наприклад
-
Самостійно ви це зробити не зможете. Вам потрібно зателефонувати на гарячу лінію ircc і попросити відкликати вашу заявку. Вони направлять запит в Едмонтон, заявку розглянуть і вам прийде лист в кабінет withdrawal lrtter. Там буде написано, що вашою заявкою номер … нічого не робили, оскільки ви попросили її відкликати. Я описала особистий досвід
-
Я незнаю точно. Я приїхав на місяць раніше, чим дружина та діти, і мені сказали чекати 18 з МОМЕНТУ ЇХ приїзду
-
Тоді мені на це питання Остап відповів не вказувати цю поїздку в Канаду на куает, то я і не вказувала. Життя покаже чи правильно то було🤷🏻♀️
-
Підкажіть будь ласка, чи потрібні в аеропорту прибуття якісь інші документи, окрім паспорта з візою CUAET?
-
Довше ніж дата закінчення паспорта все одно не продовжать
12 Jan 2024, 17:45
88127/470302
about a minute ago