PR CUAET
-
Це різні заявки, різні процеси які не мають нічого спільного між собою. Єдине, що, коли і, якщо отримаєте новий ворк перміт, потрібно буде повідомити про зміну
-
Хто знає з власного досвіду чи впливає отримання провінційної допомоги на отримання ПР ( по воз'єднанню сімей )? Чи можуть через це відхилити заявку ?
-
Можна онлайн. Навіть першу декларацію. Через wealth simple, наприклад
-
Самостійно ви це зробити не зможете. Вам потрібно зателефонувати на гарячу лінію ircc і попросити відкликати вашу заявку. Вони направлять запит в Едмонтон, заявку розглянуть і вам прийде лист в кабінет withdrawal lrtter. Там буде написано, що вашою заявкою номер … нічого не робили, оскільки ви попросили її відкликати. Я описала особистий досвід
-
Тоді мені на це питання Остап відповів не вказувати цю поїздку в Канаду на куает, то я і не вказувала. Життя покаже чи правильно то було🤷🏻♀️
-
Довше ніж дата закінчення паспорта все одно не продовжать
-
Тонкий момент про те, що ви маєте на увазі під контрактом. Наскільки мені відомо для ПР підходить тільки коли ти оформлений як employee, а не contractor. Контрактори працюють по контракті і зазвичай він укладається на якийсь певний термін. А наймані працівники працюють по employment agreement і зазвичай терміну закінчення він не має.
-
1 лютого прилетіли
-
В нас тільки паспорта превіряли