PR CUAET
-
Люди виїжджають і повертаються через кілька місяців Є певні обмеження, коли вже подалися на ПР і виїхали. А якщо ще не подавалися взагалі нікуди - то без проблем
-
доброго дня. скажіть ще будь-ласка чи потрібно надсилати копії всіх свідоцтва про народження дітей, чи тільки ті яким до 18 років для ССB?
-
Та навряд чи наші думки на щось впливають)))
-
Всім привіт підкажіть будь ласка в кого ви затверджували Statutory Declaration?
-
Я б на вашому місці відправив на розгляд аплікацію. Відправка коштує декілька доларів. Просто в листі поясніть все.
-
У меня в 45 графе Т4 стоит 3. Но сумма около 3 000 должна быть. Или в какую графу смотреть?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, якщо я вмовлю свого роботодавця отримати цей LMIA, чи це означає що я обов’язково маю ще в нього залишитися працювати на певний час? Чи я можу змінити роботу але не професію?
-
Нажаль я поки що нічого не знайшла
-
Atlantic Immigration Program це і є федеральний етап після отримання ендорсементу від провінції
-
Не тільки цю форму. Залежить чи обоє батьків тут чи ні, чи разом приїхали чи ні. Якщо батько в Україні потрібно додатково писати пояснення, бо можете ще потім бути винні податковій.
-
Lmia закрытое разрешение на работу, если хотите менять работы то нужно сначала найти нового работодателя который сделает вас новый lmia. Если у вас пр то вп и тд вас уже не нужны будут
-
Точно не скажу це сугубо моя думка
-
Від моменту приїзду дитини і того хто її першочергово відповідальна особа (переважно мама)
-
Тобто як і до цього було. І ця «новинка» не зобовʼязує залишатися надовго в одному місці навіть після отримання пр?
-
Ти вроді повинен працювати там до отримення пр
-
Теж здавала сьогодні, теж +2 завдання, але я вийшла майже одна з перших 5 людей 😅
-
Я б переживав більше з того, що замало квот. Навіть якщо зроблять виключення для КУАЕТ ВП, то не факт що Ви встигнете потрапити у пул, а якщо встигнете - невідомо, коли прийде номінація. Квота мала бути 500, а в перші 4 години подалося близько 687 заявок. На даний момент так, треба мати LMIA 100%.
-
Я собі по пару речень прописала на спікінг, як тільки дали ручки і час ще не почався. Питань ніяких не було. Бо дійсно, коли доходиш до спікінгу сил вже немає 🥲
-
А какой идет порядок теста?ч так понимаю что спикинг последний ?
-
Порекомендуюйтп будь ласка з власного досвіду онлайн викладача хто може підготувати до тесту.
12 Jan 2024, 17:45
Post 88187 of 404459
3 minutes ago