PR CUAET
-
Теж здавала сьогодні, теж +2 завдання, але я вийшла майже одна з перших 5 людей 😅
-
Я б переживав більше з того, що замало квот. Навіть якщо зроблять виключення для КУАЕТ ВП, то не факт що Ви встигнете потрапити у пул, а якщо встигнете - невідомо, коли прийде номінація. Квота мала бути 500, а в перші 4 години подалося близько 687 заявок. На даний момент так, треба мати LMIA 100%.
-
Я собі по пару речень прописала на спікінг, як тільки дали ручки і час ще не почався. Питань ніяких не було. Бо дійсно, коли доходиш до спікінгу сил вже немає 🥲
-
Теж сьогодні + 2 найважчих завдання(
-
Про переклад: 📍якщо у мене є переклад як в Україні, прошитий і без печаток на кожній сторінці. Це ж не має бути проблемою чи може? 📍Доказ коштів потрібен якщо у мене на запитання "чи є у вас валідний джоб офер" відповідь - ні. Правильно? 📍Які кошти проходять як доказ, лише ті, що на чекінг акаунті? Чи нормально якщо наприклад показати кошти на TFSA or GIC?
-
Аудіювання, читання, ессе, говоріння
-
Яка программа ? СЕС чи FSW?
-
01.03 крайняя дата
-
Всем привет, подскажите, как податься на климатические бенефиты? Как вообще выглядит эта процедура, какие документы нужны ? Спасибо большое заранее ☺️
-
Но мне не чего предложить