PR CUAET
-
Власний досвід. Колишній чоловік дружини. Всієї інформації не було. Ставили н/а. Питаннь не було
-
Подскажите ,пожалуйста , если подаваться по гуманитарной программе нельзя получать социальную помощь. Хотела уточнить в отношении The Employment Insurance (EI)( хотим воспользоваться этими выплатами пока ищем другую работу) Относится ли страхование по безработице к социальным выплатам?
-
Привіт усім! Плануємо переїжджати до Галіфаксу з Оттави. Скажіть, де ви шукали роботу? Я бачила designated employers, тобто ви відкриваєте кожного і пишете їм чи їм не потрібен employee? 😅 І чи можливо взагалі пройти по програмі, але не проживаючи там, хоча працюючи на місцевого (let’s say NS) employer? Дякую 🙏
-
Достатньо, не стільки складно скільки довго і дорого
-
Ні, як з України приїхали по номінації провінції і не доїхали
-
Вірний
-
Я чула різні версії. Знати б 99%
-
Як взнаєте, напишіть ,будь ласка. У знайомого така ж ситуація. Тому що дружині довго візу не відкривали
-
Зверніть увагу, будь ласка, на наступну пропозицію: Привіт, Я надаю послуги створення резюме англійською мовою на замовлення, а також можу підготувати супровідний лист (Cover letter). Вартість резюме становить $70-$100 в залежності від його складності. Будь ласка, не соромтеся звертатися до мене за потреби, і я з радістю продемонструю вам приклади резюме, які я раніше створювала.