PR CUAET
-
Думаю ні, закону треба ще час щоб ввійти в дію, хоча хто його зна, може вони якось екстрено зроблять...
-
Я приїхала з дитиною влітку 2022, чоловік наприкінці 2023. В січні було 18 місяців для мене і дитини, в лютому 2024 отримала перші CCB. Ситуація зворотня, коли чоловік приїжджає швидше, але тут важлива прив’язка дитини. Важливо! Щоб дитина була 18 місяців і той, хто за неї відповідає, бо це також вказується в податковій декларації.
-
В вас 311 поінтів
-
Так, але ви маєте жити з дитиною і бути первинно відповідальною особою. І там далі пише, що такою особою вони першочергово вважають мати. Якщо первинно відповідальною особою є батько, то потрібно підписаний лист від матері про це
-
Якщо дитина народжена в Канаді правило 18 місяців працює лише для «головного» опікуна - мами
-
Ну там же вроде как написано ( Все мужчины призывного возраста, которые находятся за границей, смогут продлить или сделать паспорт только после предъявления военно-учетных документов.) призывной возраст 18-27 лет ..
-
Ось з сайту. Пише ви або чоловік має проживати 18 міс в Канаді. Або я чогось не розумію
-
А скільки коштує? Офлайн чи онлайн? Дякую.
-
Супер. Подскажите ещё, пожалуйста. Подаваться на номинацию нужно после того как отработаешь год или когда начал работать? Видел в группе люди писали о смене работодателя и письме офицеру. Значит, нужно устроиться на работу и затем подаваться на номинацию, а после года уже подаваться на PR? Или не так?
-
Всім привіт. Підкажіть будь-ласка який процесс вклейки візи у новий паспорт неповнолітньої дитини (якщо точніше, дитині 3 роки). Маємо старий паспорт і старий visitor record дитини. Вони валідні ще 3 місяці. Але маємо вже для дитини новий паспорт і новий visitor record і хочемо зробити вклейку у новий паспорт на основі нового рекорду. На наступному відео пошагово розказують як це зробити при foil-less для дорослого (наскільки я зрозумів, процес ідентичний), але якщо обрати в одному із питань відповідь, що бажаєш додати когось із родичів (у нашому випадку дитину), відображає що кількість людей на подачу 2, але по факту нам тільки для дитини, тобто 1 аплікація має бути. Буду вдячний, якщо хтось роз'яснить
-
Можу порадити дуже хорошу бухгалерку. Заповнювала з нею за минулий рік такси і цей буду. Старається оформити всі можливі виплати по вашій провінції, допомагає українцям, дуже приємна як людина, швидко дуже відповідає. Допомагає розібратись з будь якими додатковими питаннями по податках. [email protected]
-
Тобто сваритися нема сенсу? Напишу апеляцію, якщо щось не так(
-
І я знаю що можна подати заявку тільки до 31 березня та чи можна подати з паспортом який закінчується через рік?