PR CUAET
-
А скільки коштує? Офлайн чи онлайн? Дякую.
-
Супер. Подскажите ещё, пожалуйста. Подаваться на номинацию нужно после того как отработаешь год или когда начал работать? Видел в группе люди писали о смене работодателя и письме офицеру. Значит, нужно устроиться на работу и затем подаваться на номинацию, а после года уже подаваться на PR? Или не так?
-
Всім привіт. Підкажіть будь-ласка який процесс вклейки візи у новий паспорт неповнолітньої дитини (якщо точніше, дитині 3 роки). Маємо старий паспорт і старий visitor record дитини. Вони валідні ще 3 місяці. Але маємо вже для дитини новий паспорт і новий visitor record і хочемо зробити вклейку у новий паспорт на основі нового рекорду. На наступному відео пошагово розказують як це зробити при foil-less для дорослого (наскільки я зрозумів, процес ідентичний), але якщо обрати в одному із питань відповідь, що бажаєш додати когось із родичів (у нашому випадку дитину), відображає що кількість людей на подачу 2, але по факту нам тільки для дитини, тобто 1 аплікація має бути. Буду вдячний, якщо хтось роз'яснить
-
Можу порадити дуже хорошу бухгалерку. Заповнювала з нею за минулий рік такси і цей буду. Старається оформити всі можливі виплати по вашій провінції, допомагає українцям, дуже приємна як людина, швидко дуже відповідає. Допомагає розібратись з будь якими додатковими питаннями по податках. [email protected]
-
Тобто сваритися нема сенсу? Напишу апеляцію, якщо щось не так(
-
І я знаю що можна подати заявку тільки до 31 березня та чи можна подати з паспортом який закінчується через рік?
-
Добрий день! Таке питання, мій паспорт закінчується в травні 2025 року і відповідно Ворк Перміт до того ж самого часу. Трохи хвилююсь що можу не отримати ПР ще до того часу. Підскажіть будь ласка чи можна продовжити Ворк Перміт ще на 3 роки? Дуже дякую!
-
Ось така відповідь Thank you for taking the CELPIP-General Test. I can confirm that you did not experience a technical issue. As per the instructional video at the start of the test, the Listening and Reading components may contain unscored items used for test development. When this happens, you receive some question types twice. Your responses to one are used to calculate your score, and your responses to the other are not. We do not inform you which one is the unscored item. I have reviewed your Reading component and can confirm that we have a complete set of valid responses. We will therefore proceed to release your results within three to four business days of your test.
-
Підскажіть будь ласка де можна знайти форму для підтвердження коммон-лоу? Дякую.
-
Доброго вечора 1)Підкажіть при подачі на новий ВП хочеться звісно отримати +3 роки, чи є сенс додати супровідний лист із якими небуть аргументами і проханням продовжити на 3 роки. Наприклад що готувався до AOS, а зараз незрозуміло скільки часу чекати і тд. 2) ми з дівчиною вже давно але підтвердити common law зможемо аж тільки у квітні. Бо з Європи підтвердження що жили разом немає, чи це нормально податися на ВП як single обом? (плануємо на ПР через одного подаватись) Також у квітні плануємо подати податки разом вже як common law. Тому трошки десонанс 3)Як отримати новий ВП без зазначення провінції, і чи може це повпливати на рішення офіцера дати номінацію чи ні по провінціальній програмі при подачі на ПР (типу бо не визначились із провінцією). 4)При подачі на CUAET коли заповнювали інформацію про місце перебування (Чехія) вказали у статусі visitor (незнаю чому) Хоча по факту "temporary protection visa" це те що ми будемо вказувати в ВП. Чи треба якійсь супровідний лист при подачі на ВП про те що була допущена помилка під час подачі на CUAET і тому інформація може не сходитись але справжній статус був temporary protection visa Дякую за відповіді!
-
У мене і так до кінця дії паспорту, я думаю чи можуть продовжити ще на 3 роки зараз. Бо я знаю що паспорт можуть продовжити тільки якщо до кінця терміну залишилось 2 місяці