PR CUAET
-
Ви питайте. Вона робить знижки якщо бачить що люди новоприбулі.
-
Якщо по Альберта тех, то треба на правильну компанію працювати і можна подаватись на номінацію, потім одразу на ЕЕ з 600 балами, якщо провінція апрувне. Якщо класнично для СЕС, то треба рік пропрацювати. Для fsw можна подаватись до року, але треба підтверджувати наявність коштів на рахунку
-
А не знаєте, часом, чи є в неї знижка на сім'ю? (2 дорослих і підліток, який працює)
-
Удачі🙌🙌🙌
-
Дуже дякую!🤍
-
Дякую. А Вам продовжили? Чи маєте результат?
-
Тоді пробуйте подаватись без паспорта нового. І робіть новий
-
Підкажіть у дочки візітор рекорд до 26го року і срок дії паспорта до 26го року. Чи видадуть її новий візітор до 27го року якщо податись до 31го березня? І взагалі може хтось знає як тут з видачею ВР дітям якщо наприклад у батькам продовжили ВП до 27го року дітям треба якісь підстави для нового ВР після 31го березня чи просто він стане платним але видадуть без проблем?
-
Ні у мене Ворк перміт дали на 2,5 роки
-
Під цим відео ссилка
-
В крайньому випадку можете загрузити заявку на новий вп без паспорта. І написати лист що паспорт дуже важко зараз нам українцям дістати швидко. Щоб при розгляді вашої заявки вам дали реквест на паспорт. У вас був паспорт на повних 3 роки?
-
youtu.be/i1d1GErPGi8?si=-v54W26z4sHXFrcO
-
А вона українка? (Мені не принципово, просто щоб розуміти, чи їй писати українською, чи англійською 😃)
-
Саме так
-
Я чув про кейси коли давали на довші, я скину ссилку на відео де ж пояснення про паспорти. Канада знає про це не переживайте
-
На сайті ірсс написано що до кінця дії терміну паспорту. І є нове введення (почитайте) що нібито можна написати лист пояснення і показати доказ що подалися на новий паспорт і тоді надіслати їм новий при отриманні. Почитайте на сайті.
-
Ясно😅
-
www.ontario.ca/page/social-assistance Почитайте тут. Все, що в цій категорії, входить в social assistance. Це мені підтвердила асистент з Онтаріо Сервіс.
-
Я не питала. Але я пишу українською вона мені англійською 🤣 говорить російською
-
Так, також про це думала. Сподівалась, може якійсь gaps є 😁
12 Jan 2024, 17:45
88526/467225
about a minute ago