PR CUAET
-
Ні. Це осрбистий досвід. +на сайті є ряд вимог щоб зарахували. Звичайно що чекайте запит
-
я пройшов безплатні пробні тести що на офіційній сторінці за пару годин і більше не готувався. Якщо ви добре підготувалися до ielts - то якось дуже готуватися не знадобиться
-
На розгляд офіцера
-
Там є вимога про освіту. Обов'язково. Віднрвлюйте. Спробуйте через дію
-
Здійчнив перший платіж. Спасибі. Дійсно зручно
-
По моїй апликації зарахували для пр в цьому листопаді медогляди, що проходили в травні 2022
-
В селпіп читання подібне і трохи простіше, письмо те саме. Слухання і мовлення інше. Думаю, що якщо готуватися до ielts треба пару уроків по структурі, зацматися по тестам і потренуватися мовлення в мікрофон
-
Ми їздили на кордон зі Штатами. Але зараз це, як повезе. Бо прикордонники іноді не хочуть зайвої роботи і відмовляють.
-
Доброго дня всім. Допоможіть розібратися, будь ласка. Діти прилетіли по подовженим паспортам. Віза була на тиждень(до старої дати). Перміти отримали на три роки. Зробили нові паспорти. Як грамотно діяти далі? Замовити нові візи на нові паспорти? А потім переробити перміти? Чи, можливо, спочатку мені спробувати подовжити Ворк перміт, щоб дітям на основі цього, дали більші терміни візи і пермітів...... Поділіться, будь ласка, посиланням де подавати на візи з території Канади. Дякую заздалегідь
-
А є якась специфіка підготовки на celpip? Чи готуєшся як на ilts просто здаєш celpip?
-
Добрий день. А чи підкажете, подати на нові візи дітям з території Канади, якщо перміти в них є? Дякую