PR CUAET
-
Дякую
-
Там де документи підвантажували має бути кнопка трансміт, знизу, там де exit questionnaire
-
www.youtube.com/live/nFOuEeuFvbo?si=PQYz1SFljgABiF2d
-
Все краще і краще 🙌🏻
-
youtu.be/oVYVQcxG-kI?si=9ZUuKATdqaLUcV5M
-
Доброго дня, вибачте якщо дурне питання, хочу зрозуміти чи шось не пропустили. Подали аплікацію через permanent residence portal (21.12) заявка з того часу в статусі submitted. Чи треба ще робити якісь кроки чи просто чекати листа з AOR і тоді заявка змінить свій статус?
-
Ні, нічого не анулюється. Вони обидва будуть чинними на свої строки. Якщо навчаєтесь зараз у школі, то можете податись на стаді перміт, якщо хочете для коледжу чи універу, то до заявки на стаді перміт треба додавати лист від навчального закладу про Ваше зарахування.
-
В Оттаві роздовбаний старий будинок коштує під 500-600 і так, плюс накидають оферами 50 зверху зазвичай. За 300 Мб квартира 1 бд… При тому, що Оттава - не рай на землі
-
Ждать. Здесь все ждут 🤷♀️
-
А відкритий ворк перміт можна отримати ж тільки після класичного денного навчання, правильно я розумію? Чи наприклад повноцінне, але дистанційне навчання також його дає, по типу як у нас заочне?
-
Дякую
-
Дякую
-
Оновлення по Німеччині 🇩🇪🇩🇪🇩🇪 я пробував уточнити у них чи можуть вони підтвердити отримання моєї заяви і т.д. в електронному листі вони відповіли що ніякого підтвердження не можуть надати так як дуже сильно загружені, середнє виготовлення довідки займає 6 неділь, у мене пройшло вже більше 🤷♂️
-
1. В кожній аплікації перед засабміченням ви маєте цю опцію 2.найбільш правильно буде взяти довідку про несудимість з дип установи. Проте іноді можуть прийняти витяг з дії + переклад. Офіцер може зробити запит на нову довідку під час перевірки 3. На ЕЕ треба сертифікований переклад. Коли перекладачі роблять для імміграціі - є певні стандарти як оформлюється документ: печатки, імена, дати, чорно біла копія оригіналу тощо. Якщо оформлено невірно офіцер може зробити запит на нову довідку під час перевірки