PR CUAET
-
А як на рахунок перебування дитини 18 місяців. Коли я спілкувалась з CRA, вони мені чітко сказали, що термін перебування дитини повинен бути 18 місяців. Я впевнена, що такі ситуації, коли хтось з батьків приїхав перший, не поодинокі.
-
Грубо кажучи, дитячі бенефіти виплачують з ваших же податків
-
Ні, це все по податковому статусу батьків. Хто приїхав з ПР то одержують одразу. Якщо батьки на робочій візі , то 18 міс робочого статусу, статус дитини ролі не грає
-
Ні, так не є. В їх кол центрах теж люди лажають.
-
Складається враження, що як кому повезе з цим CRA акаунти. Цікаво, чи якщо спробувати через деякий час ще один раз заповнити цю заявку від батька,чи пропустить система,чи ні?
-
О котрі годині ви перевіряєте? Дякую
-
Загалом мій висновок після 20 міс в Канаді - читати і вникати в офіційні джерела, бо кол центри і працівники часто не вникають в деталі. І несуть несенітниці
-
Я подавала документи на паспорт дитині 13 років в мене було ID на стару адресу я надала bill з електроенергії, також можно рахунок телефона, де вказана адреса по якій ви проживаєте
-
Дякую!☺️
-
Це вже другий портал. Вам нічого вже не треба робити. Чекайте електронний документ ПР. Вам прийде повідомлення на пошту.