PR CUAET
-
Дивно що дата листа Date: 2024-02-26, а прийшло сьогодні ( на 9й день)
-
А для чого підтвердження адреси проживання? Чи підійде наприклад права водійські ? Думала хватає просто ворк перміт показати що ти тут легально і все Дякую
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/canadian-citizenship/become-canadian-citizen/eligibility.html
-
То вже буде на порталі2. В порталі 1 вам треба дати відповіді на 7 пунктів які питають. Колір очей, зріст, останнє прибуття в Канадщину, і все таке.
-
Доброго дня! Чи робите ви переклади польських довідок про не судимість на англ., чи лише українські документи?
-
Останні три роки перед подачею здається навіть, за проміжок 5 років
-
Дякую дуже.
-
Фотки, я так розумію, вантажити вже потім на самому порталі?
-
Вам не сказали, що треба буде у такому разі сплатити штраф за передчасне розірвання? Просто так ставку не знизити, якщо вона fixed (як у пості) першочергово. Якщо вона variable-то може знизитися зі зниженням облікової ставки центробанку. Сума штрафу як правило не нижче % за 3місяці а може й більше-які в кого умови.
-
Наразі дуже багато запитів від інших національностей з приводу того, що українцям надають забагато привілеїв… Написати можна, але я б не сильно розраховувала саме на такий варіант
-
Подскажите фото надо с собой приносить или на месте . И если надо фото, где в Эмонтоне сделать ?спасибо .
-
В чоловіка наприклад попросили диплом ще один прислати. Прям запит з Вес прийшов. Тому прийшлось знову чекати на репорт з Києва. Тому так зайняло.
-
Можливо хтось вже задавав це запитання. Чи можна скористатися послугами українських перекладачів для додаткових документів (такі як комунальні рахунки і тд), чи це обов’язково повинен бути канадський перекладач? Дякую
-
А виїхати по ньому можна буде нормально?
-
Добрий ранок Всім. Майже 2 тижні тому отримав дозапит про військову службу. Відправив приписне з листом. Сьогодні прислали такий самий лист, що це може означати?
-
чхати на ті національності. Можна то само сказати про індусів. треба пробувати, як показала практика, може спрацювати.
-
Голубями отправляли 🤷♀️
-
Та сейчас будут очень дорогое жилье и очень большая конкуренция, едут те кто до 31 марта хочет успеть, плюс Онтарио и Альберта, год мечтавшие о пр и одумавшиеся.
-
Різні програми мають ще трохи різні форми, інколи можна декілька файлів завантажувати, інколи один
-
За штрафи я знаю за дострокове розірвання, але не за зниження ставки. Як нам пояснили - кредит під 6 % (грубо кажучи) і через рік кредитна ставка понижається до 3%, тоді ми маємо право написати заяву на зменшення ставки, її не зменшать до 3, але на 1-1.5 % опустити можуть, без штрафів і пені.
12 Jan 2024, 17:45
Post 88996 of 401504
9 minutes ago