PR CUAET
-
Good luck. Мені брокер теж богато що розказувала-документи вже почитали як отримали))😁😁😁
-
Вітаю, можливо хтось може поділитися своїм досвідом, як зараз відбувається продовження закордонного паспорта, чи не було ніяких проблем з цим?
-
Нам таку інформацію надав брокер, сестра брала через скошіа - така ж інформація.
-
Я завантажила digital + back side scan. Якщо не пройде фото - ну в крайньому разі попросять перевислати. Минулий раз (для себе) віддавали фізично ті фото, бо були аутлендерами
-
А можете сказати що писали в листі? Я тут якраз розбираюсь що писати і нам з чоловіком.
-
А таке може бути?
-
Все знают, что займы с первым взносом ниже 20% надо страховать. Не две копейки получается и их сразу не видно, раскинуты на платежи.
-
Хто знає, Climate Incentive суми, які приходили чеками і щомісячні дитячі гроші треба включати в податкову декларацію?
-
пробачте - я в сенсі що ви не додали листа що вам прийшлов до повідомлення )
-
Друзі, поділіться будь ласка досвідом, як довго зараз триває процес отримання запрошення на біометрію, якщо з заявкою оплату не зроблено? 3 тижні минуло і поки тиша. Дякую!
-
Чоловікові відправляєте цифрове фото правильних розмірів. Він роздрукує і з ним піде оформляти
-
А також страхування з 5% downpayment.
-
Все одним файлом приписне та лист
-
А коли ви їй написали?
-
Так. До 12 років видають. Це я знаю з особистого досвіду
-
Додав
-
Поділіться інформацією, які банки дають кредит без ПР? Під який відсоток і перший внесок?
-
Це якщо будинок готовий на вже. Але якщо новий і ще навіть не будували, буде готовий за рік-два, то може знадобитися 20-25% і ставка буде трохи вища.
-
От Ви як працівник банку, розкажіть, будь-ласка, народу про variable і fixed mortgage rates. Переваги і недоліки. А також різні admin and legal fees.
-
CUAET work permit
12 Jan 2024, 17:45
89048/461253
3 minutes ago