PR CUAET
-
Наскільки мені відомо. Довідки про Несудимість потрібні тільки на федеральному етапі.
-
1700+300 налог на землю+ страховка 67+комунальні=2400 десь в місяць!ціна будинку 320т! Ви де суму таку взяли 4-5 тис,це з будинків 600т,а вам такої суми ніхто на іпотеку недасть
-
В фастфудах бываю два раза в год, но охотно верю. У нас в офисе много ныне.
-
Писав про всі причини чому не служив та чому не маю військового квитка,тільки приписне
-
На великих виробництвах майже завжди є вакансії , також зазвичай всі вони AIP designated .
-
Є, знайшов. Not reported і то і то
-
Через DHL
-
Добрий день, дякую що поділились, вітаю вас. А можете підказати скільки вам треба платити кожен місяць? Просто мене цікавить якщо рент 2к то чи є взагалі сенс шукати можливості свого житла, бо 4-5 в місяць платити поки нема можливості.
-
І ще. Фізично вона знаходиться в Онтаріо, але заповняє податки у всіх провінціях крім Квебеку. Просто уточнюю.
-
І як потім отримати нового паспорта в Канаді? Його пропустять поштою на кордоні в Україні?
-
Написала в приват
-
Без mortgage insurance ипотечная ставка тоже будет выше
-
А чому потрібно робити нове свідоцтво і йти в рагс? Хіба заміна старого на новий робиться не через паспортний стіл? Чи вже щось помінялося?
-
В Канаді повно онлайн банків, які кредитують на трохи кращих умовах ніж великі банки з відділеннями по всій Канаді, умови штрафи і пені також можуть відрізнятися. Поки ставки суттєво не знижуються і невідомо коли знизяться, тому і спорити поки немає сенсу.
-
Дякую.
-
Не думаю що я зробив якісь помилки, я навіть зробив посилання на українські закони
-
Якщо перекредитація на протязі 5 років з фіксованою ставкою? Тоді можна уникнути фі за дострокове розірвання договору?
-
Дякую вам, так поки тількі Онтаріо дивився тут ціни кусаються
-
Вінніпег
-
Це виплати по іпотеці!якщо будинок 320!Вінніпег!в Онтаріо ціни вищі звичайно
12 Jan 2024, 17:45
89100/465905
2 minutes ago