PR CUAET
-
Друзі, давайте поважати всіх учасників і не використовувати голосові повідомлення в чатах. По ним неможливий пошук по чату, їх дуже довго і незручно слухати. Якщо ви хочете допомогти комусь особисто - краще відправити голосове в приват.
-
Ну там цікавий кейс. Бо фактично якщо брати по літерах на сайті то її взагалі не треба. Але по факту - треба міфі. Подивіться вимоги до rswp або інших програм.
-
Дуже дякую за інформацію.
-
Так і завірив у нотаріуса
-
Ви припісне перевели на англійську мову ?
-
Отримання номера заявки буде після AOR. На нього зазвичай чекають в середньому 3-4 місяці. Ми чекали рівно 4 місяці. Вже зовсім скоро 🤗
-
Мені казали якщо хочеш працювати по диплому - не визнають. А на імміграцію як підтвердження того що маю середню освіту? Не можу знайти офіційної інформації
-
Дякую!!
-
Тому що в мене на работі при листувані таке буває
-
В пек не треба підтвердження освіти. Евалюацію можете зробити, але це дуже нудний, повільний і трохи коштовний процес. Хоча деякі фірми питають евалюацію
-
Для тих хто не знає як безкоштовно можна обʼєднати jpeg та pdf файли в один файл - ділюсь - це можна зробити онлайн. jpeg та pdf jpeg та jpeg pdf та pdf bigpdf.11zon.com/ru/merge-pdf-and-image/merge-pdf-and-jpg-to-one-pdf.php
-
Це не залежить від типу відсотка, скоріше від лендера. В нас плаваючий і 20% суми займу щорічно можно зверху класти, таким чином теоритично mortgage виплачується за 5 років.
-
Спробую, дякую
-
Подзвоніть можливо в міфі
-
Це правда, лише шкільний атестат. Тож я не можу зрозуміти чи достатньо буде лише перекласти його, або потрібно його десь завірити також (або зробити евалюацію диплому самого вищого рівня)
-
Я вибачаюсь за голосові повідомлення 🥺 Але там дуже багато інформації и це не дуже зручно писати все це 🥺 Я запрошую кожного на особисті консультації через телефонний звонок
-
Хоча по peq взагалі ж нема вимог до освіти
-
Добрий день! Дівчата підкажіть, будь ласка, отримали новий стаді-перміт тепер потрібно зробити вклейку візи в новий паспорт . Для дитини.Підкажіть, будь ласка ,куди потрібно звернутися?
-
семизначний код повинен бути у вас
-
Торонто
12 Jan 2024, 17:45
89134/465917
12 minutes ago