PR CUAET
-
Це правда, лише шкільний атестат. Тож я не можу зрозуміти чи достатньо буде лише перекласти його, або потрібно його десь завірити також (або зробити евалюацію диплому самого вищого рівня)
-
Я вибачаюсь за голосові повідомлення 🥺 Але там дуже багато інформації и це не дуже зручно писати все це 🥺 Я запрошую кожного на особисті консультації через телефонний звонок
-
Хоча по peq взагалі ж нема вимог до освіти
-
Добрий день! Дівчата підкажіть, будь ласка, отримали новий стаді-перміт тепер потрібно зробити вклейку візи в новий паспорт . Для дитини.Підкажіть, будь ласка ,куди потрібно звернутися?
-
семизначний код повинен бути у вас
-
Торонто
-
В CRA акаунт приходить?
-
а де оформляли паспорт?
-
Підкажіть, будь ласка, хто подається в Оттаві. Чула інформацію, що зараз в Оттаві є якийсь чоловік у військовій формі, що може запросити на уточнення інформації про місце проживання до себе. Начебто що можуть чоловіків з черги визивати до нього.. хтось з таким зіштовхувався вже?
-
Хм, начебто не отримував такий
-
A4 лист з QR кодом
-
Маленький папірець?
-
Вам повинні були дати листок з трек номером
-
Так, і декларації подані в статусі тимчасового резидента теж зараховуються в ці 3.
-
Не знаю чи пішла моя інформація в обробку чи ні
-
Доброго дня, Хтось зіштовхувався з проблемою як у мене? Був дві неділі в консула та оформлював паспорт, однак ніяких листів про подальшу долю я не отримував
-
Пропустят. Свидетельство нужно для подачи документов
-
+ ilovepdf online
-
Да. Фото делаете, в Украине его подкорректируют
-
Можливо. У Вас якийсь відомий банк чи онлайн?
12 Jan 2024, 17:45
89148/471473
18 minutes ago