PR CUAET
-
Ще один момент, який багато хто не розуміє. По закінченню терміну mortgage( 5 років припустимо) ви повинні будите заново кваліфікуватися на mortgage. Якщо ваш доход знизиться, ставки вирастуть-вам можуть не дати необхідної суми. Тоді є вихід-шукати нового лендера ( renewal) або продавати нерухомість. Найпечальніший варіант- на той час нерухомість впаде в ціні, і прийдеться продавати дешевше ніж купували. Або просто віддати банку за суму боргу, якщо appraised вартість будинку перекриває борг.
-
Ось. Андрій працює в Галіфакс. Може чимось допоможе
-
Эта ситуация периодически в Альберте когда цена на нефть падает. Про другие регионы не знаю. Про ковидные займы- не думаю. Ставка по прогнозам упадет на 1.5 % в ближайшие 2 года, плюс они уже заявили что не будут для таких кредитов применять стресс тест и какие-то там еще послабления придумают точно. А ставка в 3-3.5 это типичная для Канады. Цены не рухнут в Альберте пока мы продаем нефть. Про другие регионы не знаю, но думаю- придумают что нибудь. Уже ж есть амортизация на 30 лет.
-
Привіт. Чи є в цій групі такі, хто не служив по стану здоров"я і був запит від офіцера? Чи вимагали у вас медичні документи? Чоловік не служив за станом здоров"я. Але всі ці медичні документи від ВЛК у військоматі були. Пройшло вже більше 20 років з тих пір.
-
Я вже стільки бачила повідомлень що людям неправильно щось заповнили в free tax clinic ці безкоштовні бухгалтери що я краще дам 75$ і буду впевнена що все буде ок. Також, я не хочу розбиратись у цьому, я дуже зайнята розбиранням з пр зараз😃мені вистачає🤯
-
Не робіть цього. Усім ставлять з обмеженнями. Навіть якщо 2 місяці тому зробив. Так вони заробляють на українцях.
-
Все добре друже. Шануймося 🙌