PR CUAET
-
Вот еще переслала с другой группы. Может кому-то будет полезно и актуально. Привіт дівчатка хто шукає роботу і є в Лінкидин, може долучитися до групи українців в Атлантичних провінціях. Там є багато єйчарів. Зробіть пост коротко про себе. Ось група: www.linkedin.com/groups/12962510
-
Подскажите пожалуйста вы подавались с украинским паспортом?
-
Просто очень морально тяжело. Там ничего толком нет. Парк один и слабо обустроеный-дикий лес. Хотели там как-то дом купить , мужа переводили. Нашли 1 хороший район Terwillegar, кажется,с приличной школой и спортивным единственно нормальным центром рядом. Не сложилось, не успевали, перекупали-и Слава Богу. От перевода отказались, купили в Калгари конечно чуть дороже.
-
Мені здається це вічне протистояння тих кому подобається Калгарі і кому Едмонтон 🤣 моя сестра в Ейдрі, сказала ні ногою в Едмонтон. Ми ж навпаки нічого особливого не бачили ні в тому Ейдрі ні в Калгарі. Але добре що Канада велика і кожному знайдеться місце по духу, головне отримати пр 🙏
-
Підкажіть будь ласка ситуацію , закінчується паспорт через рік , ворк перміт так само , як краще вчинити , ловити слоти на подачу документів для нового паспорту , і потім подаватися на візу та ворк перміт ? Або робити візітор рекорд, ворк перміт , та потім паспорт ? Перший раз в такій ситуації , підкажіть будь ласка
-
У вас вимагають?
-
Краще запитати в работодацювця. Мені наприкінці лютого вже Т4 надіслали.