PR CUAET
-
Та вже тричі запитувала. На минулому тижні сказали, що на початку тижня відправили через пошту. Досі нічого. Потерплю пару днів, і буду без кінця телефонувати. Буду пташкою-мозгоклюйкою
-
Я его сам в компьютере на работе распечатал ещё в январе, у нас на работе не отсылают почтой
-
Підкажіть будь ласка ситуацію , закінчується паспорт через рік , ворк перміт так само , як краще вчинити , ловити слоти на подачу документів для нового паспорту , і потім подаватися на візу та ворк перміт ? Або робити візітор рекорд, ворк перміт , та потім паспорт ? Перший раз в такій ситуації , підкажіть будь ласка
-
Вообще-то у них срок до конца февраля, хотя бы позвонить и уточнить
-
У вас вимагають?
-
Краще запитати в работодацювця. Мені наприкінці лютого вже Т4 надіслали.
-
Головний офіс, який надсилає Т4, далеко від мене. Я в Альберті, вони в Онтаріо
-
Нужно к нему поехать и взять, а то бывает случаи, что налог снимают и потом не перечисляют и потом доказывать нужно
-
Хоча мені особисто більш за все до вподоби Quebec. З Alberta як неба і земля. Мрію переїхати одного дня. Я всім раджу Quebec, коротше😂😂
-
Я думаю из-за того, что в конце февраля deadline процессинг CRA тормозит, так что нормально
-
також дзвонить агенту і запитайте чи не помилка це
-
Якщо що - то я від першого роботодавця його ще навіть не отримала
-
пишіть також листа, можуть запросити, можуть не запросити. в них зара алгоритми якось відрізняються. Але пишіть усе детально
-
Десь писали вище, що може в середині березня з'явитися там
-
Ну як я розумію, то можливості дістати їх нема і як мінімум тут ще не було таких випадків. Тому навіть якщо запросять, ви зможете тільки листа пояснення дати.
-
Хто вагається чи відкривати ррсп чи фхса, візьміть онлайн калькулятор tax refund і порахуйте як міняється так рефанд якщо жити скромно припустимо на 50к в рік а решту загружати все на ці аккаунти
-
Мой тоже во French Immersion))) тем летом 2 недели жили в Quebec City.
-
Мені єдине , що не подобається в Альберті, так це постійні зміни температури, по 2 рази на тиждень по 20-30 градусів. Цікаво в Онтаоріо і Квебеці також?
-
Ще і запиту не було. Це я наперед думаю.
-
Туристом ещё до войны проехала весь Квебек и все Онтарио, не сравнимо. Многоликий монстр Торонто и кусочек старой Европы Квебек. Учу френч, ребёнка отдала в френч имершен. Мало ли что😁
12 Jan 2024, 17:45
89262/458695
4 minutes ago