PR CUAET
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, при подачі на новий паспорт (для дорослого) в Оттаві, чи потрібно робити фото заздалегідь? Чи можна зробити на місці в Консульстві?
-
В Торонто перенаселение там в самом городе живет больше людей чем во всей Альберте
-
Підкажіть будь ласка, десь в чаті бачила але згубила, давали лінку рекомендацію на бухгалтера дружину Василя, якщо їх хтось знає. Вони з Вігніпегу. Пришлють будь ласка лінку на їх сайт.
-
для них ці всі папірці від українських лікарів це фількіна грамота і вони не будуть в тому всьому розбиратись. зазвичай приписного/віськового квитка достатньо.
-
Дякую, зрозуміла.
-
Поделитесь пожалуйста, кто последний раз получил справку из консульства в Эдмонтоне, интересно какие даты сейчас рассматривают
-
Можливо
-
Будем утешать себя...
-
Процент обычный на mortgage как у всех, в районе 5-6 в зависимости от term
-
Я бачив в кінці січня. Шаройоб звичайний Писали що в когось питав адресу, але і так її пишеш коли послуги отримуєш.
-
Як можна продовжити ворк перміт,через роботодавця?
-
Возможно подождать пока в аккаунте CRA подтянется и оттуда можно вытянуть
-
Добрый день. Скажите пожалуйста паспорт изготовлен 21.12.23 , когда примерно придет в Эдмонтон? Спасибо заранее
-
Дякую велике за поради, народ 🙏
-
Но це моя думка
-
А як ви не служили ім побоку
-
Я не думаю що це для них важливо ,ім треба пруф служили не служили
-
Дякую за відповідь. Тим паче все рівно тих медичних висновків 20 річної давності нам не дістати.
-
Так, з зібраної інформації виглядає що то і дійсно якийсь співробітник консульства. Але реально, виглядає трохи дивно (якщо мʼяко сказати), коли замість співробітниць, що приймали документи, приходить чоловік у формі, нормально не представляється і просить твої документи😅 Тільки що була у консульстві в Торонто. Там таких співробітників немає. Там своя школа виживання🫠
-
Ось вже записалася на французьку (онлайн, платно, в Україні), і намагаюся додатково безкоштовно попасти на курси французької від Альберти. А скажіть, будь ласка, то із французькою без LMIA на будь-яку роботу (куди компанія згодна брати працівника) можна закритий ворк перміт отримати? Чи ще якісь вимоги є? Це по Альберті питаю. (В мене ще OWP дійсний трохи більше двох років, за цей час планую вивчити французьку). Англійська доволі непогана (вільна).
12 Jan 2024, 17:45
89298/467799
about a minute ago