Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 897.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t783004291T Offline
    t783004291T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Там написано "ОТ ИМЕНИ любого члена вашей семьи который ещё не является канадским гражданином и пр". Значит мама не заполняет эту форму от вашего имени, но указывает вас как своего ребенка
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Мені вчителька зразу сказала, робиш табл з 3 колонок, там пишеш вїх імена і у що одягнений, справа наліво. І в колонках пишеш хто що сказав. Дуже допомогло
    1 Reply Last reply
    0
  • t783004291T Offline
    t783004291T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Ваша мама тут має вказувати всіх членів її родини і канадського родича, тобто вас як children в тому числі у формі 5405.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ᗩ ᒪ E ᙭
    wrote on last edited by
    По моему скромному мнению, они странно оценивают.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Может не совсем логично, для лисенинга, но это я заметил, когда делал задание на сайте. Которое я сдал на 6, потому что не смотрел на то, кто в что одет. Потом на экзамене стал все записывать и сдал на 7
    1 Reply Last reply
    0
  • t5775988725T Offline
    t5775988725T Offline
    Olia Chipko
    wrote on last edited by
    @OstapBosak чи потрібно для подачі на стаді перміт створювати новий акаунт? Уже подалась на ворк перміт, але поки не отримала його, подалась вкінці грудня. Дійсний поки до вересня 2025. Вказувала саме ці терміни при питанні. Зараз навчаюсь онлайн на бухгалтера і поки діє ця поправка то це підходить, навчання не фулл тайм, але вони ж всерівно хочуть стаді перміт. Які терміни потрібно вказувати в стаді перміті? Це має прийти окремий листок як ворк перміт? Бо раніше я мала лиш ворк перміт
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ᗩ ᒪ E ᙭
    wrote on last edited by
    Ну как по мне тупо немного, я лучше говорю и пишу чем слышу, то есть я глухой.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Fedak
    wrote on last edited by
    Ну ті хто подавалися в перші два тижні не такі розумні як ті хто подаються зараз 🤭 я всім знайомим кричу, що треба платити разом)) Але сусідка подавалася пізніше, за біо не платила, листа отримала...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Спочатку податись на подовження ворк перміту, а потім візу на основі ворк перміта. І то, віза лише для перетину кордону, так що не така і важлива)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Наверное, просто там есть нюансы, которые сразу не заметишь, например две женщины и мужчина обсуждают, что-то , а потом вопрос- что думает по такому поводу женщина, в синей блузке, и ты не можешь вспомнить, у кого из них синяя , а у кого зелёная.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadiia
    wrote on last edited by
    Дякую усім, нарешті вийшло оплати. Що правда оплатили з дебетної картки. ) ще раз дякую усім. Всім швидкого отримання PR
    1 Reply Last reply
    0
  • t631842942T Offline
    t631842942T Offline
    Peter Klymko
    wrote on last edited by
    Доброго дня , я тільки що отримав  новий закордонний паспорт а старий закордонний паспорт ще не продовжував так як його термін дії закінчується через 4 місяці а з ним і віза і ворк перміт .  Як найшвидше зробити нову візу і ворк перміт ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ᗩ ᒪ E ᙭
    wrote on last edited by
    Дома у меня был разброс 20-30 правильных ответов, это говорит о том что вопросы разной сложности.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Fedak
    wrote on last edited by
    Так, при чому мені сказали додати самостійно через веб форму і скинули на пошту на цю саму пошту. Але це саме я вже робила кілька тижнів тому, і в понеділок отримала листа, що вони не можуть/не бачать/не знають прикріпити її до заявки. Тобто по моїй логіці я зараз знову пишу на веб форму, прикріпляю туди біометрію і пишу номер справи (номер справи мені дали по телефону, вони його бачать, але він неактивний). Таким чином офіцер має зробити те саме, що і пані з якою я говорила сьогодні - відкрити мою справу, відкрити мою біометрію і об'єднати. Але вона не мала змоги це зробити. Логіки не бачу, хіба тільки у саппорту різний рівень доступу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    В лисенинг, особенно на заданиях view points, лучше записывать кого как зовут, примерно как выглядит, и кратко все, что кто-то думает по любому поводу. Очень помогает когда отвечаешь.
    1 Reply Last reply
    0
  • t631842942T Offline
    t631842942T Offline
    Peter Klymko
    wrote on last edited by
    Все вірно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Fedak
    wrote on last edited by
    Сього розмовляла з сусідкою. Вона подалася на два дні пізніше за нас, теж не заплатила за біометрію, але вже отримала запит за сплату біометрії. Я не отримала навіть такого. Тому ваш висновок дещо хибний
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Шановний @OstapBosak добрий вечір, допоможіть будь ласка, чи дійсно у всіх формах потрібно вказувати мене (резидента Канади) як члена сім'ї. Чи це потрібно вказувати тільки в формі ІММ0191? Заздалегідь дякую за відповідь.
    1 Reply Last reply
    0
  • t631842942T Offline
    t631842942T Offline
    Peter Klymko
    wrote on last edited by
    Так, я сьогодні забирав з таким самим статусом
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Аплікантом є моя мама і вона робить PR для себе (я маю PR-CARD Канади), тобто це моя мама повинна вказувати в цій аплікації всіх членів її сім'ї, які НЕ Є резидентами чи громадянами Канади, так як це написано в самому початку форми.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags