PR CUAET
-
Якби інформації про ваш медогляд не було б , в ircc , ви давно отримали б лист від них , про це Так як ті хто його не прийшов за 90 днів , такі листи отримали
-
Вказуєте суму яка вам потрібна , вона і зараховується на mono , а з канадійсткого рахунку , списується сума з урахуванням комісії по курсу
-
Зрозуміло. Спасибі
-
100
-
А сумма зарахування яка у вас була?
-
1,8 грн , це комісія з 100 грн
-
101,8 грн = 3,55 cad
-
Спасибі. Так виглядає що це те що треба
-
Свіженький 28,676
-
Завтра уточню сумму і буду пробувати. Все налаштував. Дякую
-
Виріс. Просто наскільки від реального відрізняється?
-
А звідки така інформація, про вийняток? Бо ми цікавилися і нам адвокат сказав що ми повинні платити податок на купівлю нерухомості. Дуже цікаво, буду вдячна за відповідь. Бо я знайшла тільки цю інформацію ikfinancial.com/mortgage-articles/tpost/pvumurxge1-ukrainians-moving-to-canada-by-cuaet-pro
-
Зараз курс зовсім інший
-
Кожного дня не переказую 🤷♂️ 4 грудня , вийшло 26.826 І то це за допомогою калькулятора ))
-
Вибачте за лінь в пошуках. Є 2 питання: 1. Повний пепелік документів для подачу на номінацію. 2. Як має виглядати документ підтвердженя досвіду в Україні. Заявку подав на ту програму де не потрібно здавати англійську для працюючих та маючих джобофер на наступні роки. Winnipeg. Якщо хтось готовий допомогти з комплектацією на цьому етапі, буду вдячний