PR CUAET
-
Це не мій допис. Чоловік робив в іншій країні . 3 міс робили. А ось в Україні можна і терміново зробити
-
Здравствуйте всем. Кто-то что-то слышал, о сайте, где есть много свободных слотов? Это как бы Генеральное Консульство Украины в Торонто, но в интернете стоит значок Microsoft. Люди говорят, что пришло на почту письмо подтверждение с датой и временем. Но я ищу этот сайт и его не вижу. Поделитесь кто, что знает.
-
Ще вчора
-
Питання не про себе. У знайомого вісить Final Decision ще з 25 січня, але лист Portal 1 поки так і не прийшов. Дзвінок не допоміг поки ( завтра 5й бізнес дей після дзвінка) - листа не має. Дайте рекомендації: - куди написати. - куди подзвонити - чим чи як «штовхнути» щоб прийшов той завітний Portal 1 лист йому?
-
Попитала в людей. Цей охоронець там був завжди. І допомагає приймати документи. Викликав чоловіків з черги і просив інформацію, бо він то дає консулу щоб швидше було. Ніяких інших повноважень він не має Вони всі питають де ти живеш. Певно для тих, хто здалеку пропонують якісь опції передачі документів
-
Тільки дзвонити і робити запит на повторне відправлення
-
Спасибо большое 👍 Просто не понятно, зачем такие сайты создавать, если они там даже не продавали эти слоты. Странно. Людей вводят в заблуждение.
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, я в Вінніпезі. Мені підходить консульство Оттави чи Едмонду? Чи тільки в Торонто треба ловити слоти? Дякую!
-
Здравствуйте всем. Кто-то что-то слышал, о сайте, где есть много свободных слотов? Это как бы Генеральное Консульство Украины в Торонто, но в интернете стоит значок Microsoft. Люди говорят, что пришло на почту письмо подтверждение с датой и временем. Но я ищу этот сайт и его не вижу. Поделитесь кто, что знает.
-
Скиньте підрахунок пліз, якщо є
-
Скажите пожалуйста ещё, хочу уточнить. Вы это видели лично или слышали от кого-то, что этих людей не приняли?