PR CUAET
-
У нас заняло в Украине с оплатой срочности 7 дней, то есть мы в Запорожье забрали через 7 дней и вторую неделю идёт по почте
-
Canada RRSP tax savings calculator
-
Та завжди вигідно буде) можна на paycheckguru.com/payroll-calculator/ подивитись, ви тими аккаунтами по суті зменшуєте свій оподатковуваний дохід
-
turbotax.intuit.ca/tax-resources/canada-rrsp-calculator.jsp
-
Ого 😨
-
Ажіотаж вже рік як не зтихае😭
-
Також 4 міс чекала
-
Та почекаю ще 2-3 дні, як не отримаю, то буду в CRA звертатися
-
Бо бачу всі намагаються самі робити наче нема професіоналів до яких можна звернутись
-
Ви можете зателефонувати в СRA та попросити надати вам Т4, бо роботодавець досі й не надав, хоча мав це зробити до кінця лютого. Роботодавця ще й оштрафувати можуть
-
Хто має контакт дійсно професійного укр/ рос мовою . І дійсно впевнений в досвіді бухгалтерії та податків будь ласка дайте контакт . Онтаріо . Щиро дякую
-
Чекайте, маєте от-от отримати. Ми подались 30 листопада і сьогодні отримали перший лист, розгляд справи розпочато🍀🤞🏻🙏🏼
-
А ось так можуть і не прийняти
-
Може бути і так , але на мій погляд це саме бухгалтер і повинен це пояснити чи я помиляюсь .
-
І чи в Оттаві потрібно бути особисто якщо слот зареєстрований на мене але люди інша буде на той час?
-
Бо ця допомога ніде і не фігурує у декларації, то він і не вивчав це питання?)
-
Українець живе тут 20+ років
-
Це точна інформація? Вони наприклад не скажуть що не приймають людей з інших провінцій?
-
він канадієць?
-
Ну питання в тому що він не знає цього
12 Jan 2024, 17:45
89383/466076
2 minutes ago