PR CUAET
-
Хто має контакт дійсно професійного укр/ рос мовою . І дійсно впевнений в досвіді бухгалтерії та податків будь ласка дайте контакт . Онтаріо . Щиро дякую
-
Чекайте, маєте от-от отримати. Ми подались 30 листопада і сьогодні отримали перший лист, розгляд справи розпочато🍀🤞🏻🙏🏼
-
А ось так можуть і не прийняти
-
Може бути і так , але на мій погляд це саме бухгалтер і повинен це пояснити чи я помиляюсь .
-
І чи в Оттаві потрібно бути особисто якщо слот зареєстрований на мене але люди інша буде на той час?
-
Бо ця допомога ніде і не фігурує у декларації, то він і не вивчав це питання?)
-
Українець живе тут 20+ років
-
Це точна інформація? Вони наприклад не скажуть що не приймають людей з інших провінцій?
-
він канадієць?
-
Ну питання в тому що він не знає цього
-
Поняла.
-
А що підозрілого? Вона ніде не вказується і вона є non-taxable
-
Дякую
-
🇨🇦 Прямой эфир об изучении английского языка в Канаде: 🟡 какой уровень английского нужен для иммиграции в Канаду, а также для обучения на академических программах 🟡 сколько нужно времени для получения определенного уровня английского 🟡 поделимся текущими предложениями и методикой преподавания нашего партнера — языковой школы ILAC Начало эфира - 5 марта в 8:00 (Ванкувер), 18:00 (Киев), 19:00 (Мск) Ссылка на прямой эфир До встречи! 👋
-
Вітаю!🎉💙💛💐
-
🇨🇦 Прямой эфир об изучении английского языка в Канаде: 🟡 какой уровень английского нужен для иммиграции в Канаду, а также для обучения на академических программах 🟡 сколько нужно времени для получения определенного уровня английского 🟡 поделимся текущими предложениями и методикой преподавания нашего партнера — языковой школы ILAC Начало эфира - 5 марта в 8:00 (Ванкувер), 18:00 (Киев), 19:00 (Мск) Ссылка на прямой эфир До встречи! 👋
-
Бо там й робити нема що, аніж платити 50-75 доларів) особливо якщо ви тільки працювали на одній або двух роботах)
-
Можете
-
Excessive demand cost threshold 2024 cost threshold $131,100 over 5 years (or $26,220 per year)
-
Medical inadmissibility - Canada.ca www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/inadmissibility/reasons/medical-inadmissibility.html
12 Jan 2024, 17:45
89393/434758
3 minutes ago