PR CUAET
-
На имейл, я на прошлой неделе отсылала тоже.
-
Я теж сподіваюсь на це, але боюсь приїхати без фото, а раптово з'ясується, що воно було потрібне! Бо коли нарешті зловила цей слот, то намагаюсь все з'ясувати заздалегідь 🙏
-
Это же цифровое фото. Его делают только там.
-
Здравствуйте, подскажите то есть в личный кабинет загрузить или ответом на имейл?
-
Дякую
-
А вы в каком городе живёте? уже купили свое жильё? Интересно что вы Едмонтон дырой назвали ))
-
Так в каком городе вы живёте? Надеюсь в хорошем районе и любуйтесь все красотой? ) красивые города не спорю, но если жить где-то на отшибе этого красивого города то какая разница?
-
13 декабря, noc 65310
-
Підкажіть для статистики, якого числа ви подавались?
-
😂😂ну в сравнении с Торонто, Ванкувером, Квебек Сити, Монреалем... В Винни, Рэджайне, Саскатуне, и т.д. не была. Мнение мое субьективно, как и любое другое)))
-
Хоча і в самому Едмонтоні є непогані райони - Bonnie Doon, Holyrood, Capilano, Ottewell, декілька назвав які пам'ятаю тільки
-
По якій програмі скажіть будь ласка?
-
Передмістя! Шервуд Парк чи Ст Альберт, але й нерухомість там значно дорожча ніж в Едмонтоні.
-
Спасибо большое
-
Скільки в середньому зараз займає розгляд справи?(Вибачте що може трохи дурне питання,але в мене вже на фоні стресу почалась параноя)))
-
Ага, бо отримала листа, коли чоловіка виробництво якраз дало т4, відзвітували
-
Цікаво чи отримав хтось номінацію з тих, хто подався у 2024?
-
Да, Вы правы, UofA хороший вуз... но проводить лучшие года в Эдмонтоне... Лучше уж UofBC.
-
Дуже хочу туди поїхати,бо дуже багато хто каже що це найгарніше місто північної Америки.
-
В Едмонтоні є UofA та найкраща політехніка в країні - NAIT, але це вже не секрет що людям яким звиклось жити в великих мегаполісах до вподоби більше Калгарі, ніж Едмонтон. Мені особисто в Едмонтоні спокійніше та комфортніше
12 Jan 2024, 17:45
89442/432109
4 minutes ago