PR CUAET
-
Хоча і в самому Едмонтоні є непогані райони - Bonnie Doon, Holyrood, Capilano, Ottewell, декілька назвав які пам'ятаю тільки
-
По якій програмі скажіть будь ласка?
-
Передмістя! Шервуд Парк чи Ст Альберт, але й нерухомість там значно дорожча ніж в Едмонтоні.
-
Спасибо большое
-
Скільки в середньому зараз займає розгляд справи?(Вибачте що може трохи дурне питання,але в мене вже на фоні стресу почалась параноя)))
-
Ага, бо отримала листа, коли чоловіка виробництво якраз дало т4, відзвітували
-
Цікаво чи отримав хтось номінацію з тих, хто подався у 2024?
-
Да, Вы правы, UofA хороший вуз... но проводить лучшие года в Эдмонтоне... Лучше уж UofBC.
-
Дуже хочу туди поїхати,бо дуже багато хто каже що це найгарніше місто північної Америки.
-
В Едмонтоні є UofA та найкраща політехніка в країні - NAIT, але це вже не секрет що людям яким звиклось жити в великих мегаполісах до вподоби більше Калгарі, ніж Едмонтон. Мені особисто в Едмонтоні спокійніше та комфортніше
-
Согласна. А в Эдмонтоне цеетра толком нет.нет спорт центров, нет парков. Я выше писала, что круче всего Квебек Сити( на мой вкус).
-
Взагалі це дуже індивідуально.моїй мамі Едмонтон взагалі не зайшов.Як на мене норм місто,головне аби район був спокійний і комфортний
-
То спільна назва для дитячих, gst, кліматичних
-
Дякую велике
-
В Калгари красиво в центре , а всё остальное также как и везде
-
Головне аби болото було затишне 😂
-
Каждый Кулик свое болото хвалит))
-
Вот я тоже так думала, выбирая дом в Эдмонтоне))) какая разница на каком бэкярде сидеть)) разница большая когда у тебя есть свободное время)) инфраструктура, возможности для детей, университеты и т.д. Рост недвижимости в конце концов. Мы в Калгари.
-
Я взяла житло в едмонтоні,район Crystallina nera.новий район і все цивільно тому сказати що дедмонтон це прям дно я не можу )
-
Можливо ви знаєте, що це за child and family benefits, отримала теж листа що можемо мати таку допомогу, а я не знаю що це і вже майже тиждень шукаю відповіді, але ніяк не зрозумію
12 Jan 2024, 17:45
89452/431874
2 minutes ago