PR CUAET
-
PNP
-
У всіх по-різному, наскільки я розумію. Ми номінацію швидко отримали, а федеральний почали розглядати через 3 місяці від подачі заявки (хоча ранвше наче через 4 починали по відгукам). Як тут буде не знаю, сподіваюсь, що все добре і швидко🙏🏼
-
Дякую
-
Вже маю паспорт новий.
-
Точно знаю. Бо у мене теж так було.
-
Нічого страшного. Вони просто інформацію беруть з нього.
-
А на какую писать им?
-
Меня робот отфутболил по этой почте.
-
Скажіть таке - в деклараціі вказуються тільки заробітки за 2023 рік, так? Там же не треба вказувати скільки в тебе грошей на рахунку в українському банку, МоноБанк наприклад? Мене смущає що якщо я вирішу потім вивести в Канаду ті гроші - то у Канади будуть питання що це. Чи пояснення “це депозит” їх влаштує?
-
Після кожного етапу….
-
Доброго дня. Стикнулись з тією ж проблемою, варіант он-лайн пропонує лише «експрес-ентрі»… Знайшла Ваше повідомлення…як Ви по факту подали квитанцію? Варіант «апплікація по пошті» і як все пройшло далі?
-
Ну і це тільки платіж по кредиту, якщо квартира/таунхаус то ще + кондо фі і утілітіс. В будинку тільки утілітіс. А ще + страхування життя/працездатності, страхування нерухомості
-
І скільки разів вам доводилося дзвонити, щоб отримати ті листи?😅
-
Ну в Торонто мне быстро отвечали , в тот же день
-
Тоже интересует этот вопрос. Можно объединиться найти человека и оформить через него. Вместе выгоднее будет
-
Может у них тоже снежный шторм и они не доехали. Или писем много (что вероятнее)
-
emb_ca@mfa.gov.ua Это вроде приняло письмо, но они мне ещё не ответили . Но один день всего прошел
-
Усім привіт. Якщо не помиляюсь при подачі на 2 паспорт треба заплатити консульський збір у розмірі 172 кан. дол Треба це зробити до прийому чи можна під час нього?
-
Так. Аплікація по пошті. І все буде добре
-
Всім привіт! чекаємо на лист з інструкціями на здачу біометрії з 20/02 (офіс Сідней). я так розумію у багатьох зараз затримки з цим, і нема такого як на наступний день /тиждень після оплати ☹️ Опишіть будь ласка більш детально ситуацію хто звертався до імміграційного центру, і чи дійсно це дало рух справі.
12 Jan 2024, 17:45
Post 89518 of 393123
4 minutes ago