PR CUAET
-
Вы узнавали ?
-
Для дорослого - ніяк
-
Тобто, для тієї дитини, присутність якої не вимагається
-
Якщо дитина до 12 років - то так.(Але не родичі, а саме батько/матір/законний опікун)
-
Можна замовити перевірку будинку, за 450-600 Дол Вам скинуть звіт з фото. + Якщо є кондо фі повинні перевірити куди спрямовуються кошти, план на наступні роки
-
Вітаю, Подалась на pr 31.01. Поки що маю тільки той перший автоматичний емейл про successfully submitted application. В мене питання до тих хто отримав aor. Будь ласка якщо ви подали такого ж формату довідки буду дуже вдячна за відповідь. Я подала довідки про несудимість з перекладами на англійську мову і печатками агенції з перекладів (українська агенція) з України, Чехії і Польщі. Всі ці довідки я не завіряла в консульстві. Тепер сильно хвилююсь що із-за того можуть відхилити мою заявку.
-
Ріелтор бере у condo board building assesment і інформацію про funds.
-
А як знатиме, що потече, то тим паче намагатиметься втюхати це житло комусь якнайшвидше
-
Та й на кришу навряд чи він полізе, перевірити - потече чи ні вона скоро
-
Ахаха. Не мій випадок. Я, як і більшість напевно, 300тис кешу не мала, щоб вкластися в золото. Тому іпотека якось краще виглядала))) до того ж золото продати це той ще квест. На realtor.ca все бистріше.
-
Всім доброго вечора! Так,як на даний момент нереально замовити паспорт через Консульство в Едмонтоні, можливо хтось чув таку інформацію - Чи можливо,щоб батько дитини,знаходячись в Україні,зробив для неї там новий закордонний паспорт і надіслав його в Канаду? Так само і для дорослих - чи можливо по дорученню щоб хтось із родичів (батьки,можливо) в Україні зробив закордонний паспорт новий і надіслав?
-
Відбитки можна тут зробити і надіслати...
-
І condo building перевірять? Чи то ви про будино окремий?
-
Невпевнена,думаю так і запитую
-
Не впевнена, но думаю, що ні. Так з вулиці людині вони цю інфу не дадуть, але Ви перевірте.
-
В залежності від відповіді на ці запитання, результати знайдете у вебінаре , посилання на яке є на два повідомлення вище.
-
Все залежить від того, коли ви приїхали до Канади. Які саме джерела доходу в Україні. Яка сума сплачених податків в Україні і т.д.
-
Для детей видел что кто-то писал выше. Взрослые навряд
-
Ок. Мені ще до покупки далеко, поки що тільки номінацію чекаю. Але обов'язково дізнаюсь
-
Приходите вже з квитанцією про оплату, без неї не приймуть
12 Jan 2024, 17:45
89635/466076
2 minutes ago