PR CUAET
-
Так.Ви вже скільки чекаєте?
-
@solare117
-
Красным
-
Вітаю, Подалась на pr 31.01. Поки що маю тільки той перший автоматичний емейл про successfully submitted application. В мене питання до тих хто отримав aor. Будь ласка якщо ви подали такого ж формату довідки буду дуже вдячна за відповідь. Я подала довідки про несудимість з перекладами на англійську мову і печатками агенції з перекладів (українська агенція) з України, Чехії і Польщі. Всі ці довідки я не завіряла в консульстві. Тепер сильно хвилююсь що із-за того можуть відхилити мою заявку.
-
Сьогодні забрав 2 нові паспорти в Едмонтоні. Продавались 4го грудня, прийшли в консульство 1го лютого, 14 лютого відмічено як доставлені до установи. Відповім на своє питання: 1) свій новий паспорт забрав маючи внутрішній український. 2) щоб забрати паспорт дружині, оформляли довіреність у нотаріуса + апостиль на довіреність. Ця інформація є на сайті консульства у послугах, але не в розділі про паспорт. Увага: функція доставки паспорту поштою по Канаді відмінена ( консульство написало про це мені на емейл). Тобто треба забирати особисто або по довіреності. Нам консульство запропонувало оформити довіреність + апостиль на знайомого в Едмонтоні, вислати йому, він забере паспорти і вишле нам поштою. Але я забирав сам. Можливо комусь так буде вигідніше.
-
підкажіть будь ласка по формі imm5710 - коли викачую аплікейнш форму вона залочена і просить пароль. Взагалі не розумію звідки він має взятись у мене.... Що робити?
-
Вітання!!!
-
Есть вопрос. В форме на выплаты Canada carbone rebate. В декларации о Доходах за 2022 год, если были в Германии и получали пособие, это считается доходом?
-
Не відхилять, в крайньому випадку після отримання AOR попросять поновити довідки про несудимість. В нас так було.
-
Багато, але тенденція радує